Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λαζάρου: Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά

Published

on

Δηλώσεις του προπονητή του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργο Λαζάρου, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

« Μετά την εξαιρετική σεζόν που κάναμε πέρσι, με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας στο μπαράζ ανόδου, φέτος ξεκινάμε τη νέα μας προσπάθεια ουσιαστικά από την αρχή. Οκτώ παίκτες από το βασικό κορμό της περσινής ομάδας αποχώρησαν, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.
Σε συνεργασία με τη διοίκηση προχωρήσαμε άμεσα στην κάλυψη αυτών των κενών θέσεων, αποκτώντας ταλαντούχους παίκτες με κύριο χαρακτηριστικό τους το μικρό μέσο όρο ηλικίας.
Έτσι, σε συνδυασμό με τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα καθώς και με 6 ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από το εφηβικό, ξεκινάμε την καινούρια μας προσπάθεια, με στόχο το χτίσιμο μιας νεανικής ομάδας που θα έχει βάθος χρόνου και θα ξεχωρίσει τα επόμενα χρόνια.
Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, αφού όλα τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση, και έχουν το ταλέντο για να κάνουν κάτι καλό.
Ένα, επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο στη φετινή χρονιά, είναι ότι μετά από ένα χρόνο γυρίσαμε στη φυσική μας έδρα, το γήπεδο της Χωράφας, κάτι μας δίνει επιπλέον ώθηση.

Όλοι στο σύλλογο είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο η περσινή πολύ σημαντική εμπειρία, όσο και το ταλέντο των παικτών μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. »

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα, κέρδισε το Γαλαξία 2-1 με γκολ του Λιαγκόζη Θ. και του Κορδιά.
Ακολουθούν άλλα δύο φιλικά την Κυριακή (2/9) με τον Ηρακλή Περιστερίου και την Τετάρτη (5/9) με τον Κεραυνό Πετρούπολης.