Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Λαμπερή Ελευσίνας- Μικρασιατική 0-7

Published

on

Με εκκωφαντικό τρόπο η Μικρασιατική πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Το συγκρότημα του νέου προπονητή Νίκου Πατσίρη παρουσιάστηκε “πάνοπλο” απέναντι στην εφηβική ομάδα της Λαμπερής Ελευσίνας, καταβάλλοντάς την με το ευρύ 7-0.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελευσίνιων ζόρισαν τους Μεγαρίτες, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες για να προηγηθούν. Όμως από ένα σημείο και μετά μίλησε η ποιότητα των φιλοξενούμενων, που αφού “έλυσε το γόρδιο δεσμό”, έφτασε σε μια άνετη πρόκριση. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο επιθετικός Λευτέρης Μάκρας, που μπήκε σαν αλλαγή στην επανάληψη και πέτυχε Χατ τρικ(47′, 71′, 86′ τακουνάκι). Δύο γκολ πέτυχε ο Κήττας(37′, 54′) και από ένα οι Στρατάκης(33′) και Έβερετ(67′).

Οι νικητές στο 80′ έχασαν και πέναλτι, με τον νεαρό Γκυλάπη να νικιέται δις(και στην επαναφορά) από τον γκολκίπερ Πεπονή.

Διαιτήτευσε ο Οικονόμου.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Πεπονής, Τσακιρίδης, Χάλας, Μέμεζας(70′ Καλιτζουνάκης), Γεωργίου, Μπάλα, Ταμπακάκης(61′ Νέζης), Ευαγγελάτος(54′ Κωστακόπουλος), Πατιστής(54′ Ρούσσης), Νικόλα, Καλομενίδης(70′ Σιτζάνης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Βανδώρος(60′ Κουφής), Μπαγδάτογλου, Κήττας, Έβερετ(68′ Γκυλάπης), Μήτσος Α., Μήτσος Δ., Ζουμπουρλής, Μαζιώτης(60′ Παπανικόλας), Χατζιάδης, Στρατάκης(80′ Πολυχρόνης), Τούσης(46′ Μάκρας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ