Connect with us

stoplekto

Λαμπρή γιορτή η Δόξα Πειραιά

Published

on

Σε ένα θαυμάσιο εορταστικό  κλίμα  η Δόξα Πειραιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας.

Ο σύλλογος τίμησε για την προσφορά τους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα, τον διεθνή διαιτητή Ηλία Σπάθα , τον έμπειρο παράγοντα Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη και τον υπογράφοντα .

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη , ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου  Νίκαιας – Ρέντη Σπύρος Νικολάκης , από την ΕΠΣΠ οι Ι. Σπάθας, Κ. Χολέβας, Ι. Σταματάτος, Λ. Κανδύλης, Ν. Παρασκευάκος , από την Ένωση Βετεράνων οι Στ. Παπαλεξάνδρου , Α. Κανέρης,  Β. Νικολάκου .

Ήταν επίσης εκπρόσωποι σωματείων : Από την Προοδευτική Β. Κατσαρός, Κ. Πλακίδης, από τον Αετό Κορυδαλλού Δ. Μπούγας , από την ΑΕ Νίκαια Π. Αντωνίου, από την Αρμενική Σ. Νουρτζανιάν, από την Σπίθα Κ.Καλαϊτζής, από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού Ν. Νικολάκης . Τους βετεράνους του Ιωνικού εκπροσώπησαν οι Β. Ξενάριος , Ανδ. Παπαδόπουλος . Παρών και ο προπονητής της Χαραυγής Αντώνης Καλαμάκης.

*Χόρεψε Ποντιακούς χορούς  ο σύλλογος Ποντίων Νικαίας  – Κορυδαλλού  που καταχειροκροτήθηκε.

*Την γιορτή παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Τάκης Πικραμένος .