Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Λαμπρή εκδήλωση οι Ακαδημίες του ΑΠΟ Κερατσινίου

Published

on

Με μία λαμπρή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην Ακαδημία του ΑΠΟ Κερατσίνι ,στο γήπεδο του Σχιστού ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγωνιστική περίοδος 2022-23. Μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν για τα παιδιά μας που επισφραγίστηκε με την πρώτη θέση της Κ8 στο πρώτάθλημα που συμμετείχε, την πρώτη θέση της Κ12 στον β γύρο του Πρωταθλήματος ΕΠΣΠ ,την 4η θέση της Κ16 στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ.

Ωστόσο, όλα τα αγωνιστικά τμήματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και γέμισαν εμπειρίες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, κος Φώτης Βολονακης ,αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ανέλυσε τη φιλοσοφία και το πρόγραμμα της Ακαδημίας η οποία πέρα απο το ποδοσφαιρικό κομμάτι ,έχει ως δυνατή προτεραιότητα της την διαμόρφωση σπουδαίων αθλητών και χαρακτήρων πάντα μέσα από την ευγενή άμιλλα που προστάζει το αθλητικό πνεύμα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας ,κος Μάκης Αποστόλου, έκανε λόγο για την εξαιρετική συνεργασία που διέπει την πρώτη ομάδα με την Ακαδημία ευχόμενος, σύντομα , να υπάρχουν όλο και περισσότεροι παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του εμβληματικού αρχηγού μας, Χάρη Βαττή, που συμπλήρωσε 500 συμμετοχές με τους Ροσονέρι ,με τον έμπειρο στόπερ να μην κρύβει τη συγκίνηση του και να αποθεώνεται απο τους παρευρισκόμενους.

Η Ακαδημία του ΑΠΟ Κερατσίνι τίμησε τον Πρόεδρο του ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ κύριο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Κα Σταυρούλα Αντωνάκου ,αλλά και τον Τάσο Κυπριώτη που αποτελεί μία εμβληματική φυσιογνωμία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, όντας ακούραστος εργάτης.

Παράλληλα ,η Ακαδημίας τίμησε και τους Χορηγούς οι οποίοι στήριξαν με την σημαντική παρουσία τους όλη αυτή τη χρονιά το έργο της Ακαδημίας. Μετάλλια πήραν όλα τα τμήματα ενώ με το άκουσμα του ύμνου της ομάδας έγινε ένας μικρός χαμός. την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κερατσινίου -Δραπετσώνας, κα Συράκου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ Παναγιώτης Διαλινάκης και Τάσος Μύτογλου καθώς και ο κ. Πασκάλ Μπουρώ, Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ο πρώην Αντιπρόεδρος της ομάδας κος Ανδρέας Φασάκης κ εκπρόσωπος  ΕΠΣΠ ο ιατρός Αντώνης  Λεμονής.