Connect with us

stoplekto

Λαμπρή εκδήλωση ο Παλληνιακός..

Published

on

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Παλληνιακού που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο «Οινοποιείο Πέτρου» στην Παλλήνη, καθώς η αίθουσα του αμφιθέατρου γέμισε ασφυκτικά, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλεσμένων επισήμων από την τοπική κοινωνία, τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παλληνιακού κ. Γιάννης Μαραζιώτης, ενώ τους προσκεκλημένους προσφώνησε ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μετύρης.

 

Οι βραβεύσεις

Στην διάρκεια της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Παλληνιακού τίμησε τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό, και βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Πολυχρονίου, τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ κ. Παύλο Γερακάρη, τον υπεύθυνο της στήλης της «Κ.Ω» Παναγιώτη Νταλάκο, επίσης τον υπεύθυνο των ακαδημιών του συλλόγου τον κ. Γιάννη Τσαρούχα, τον βετεράνο διαιτητή Θρασύβουλο Περιστέρη, αλλά και τον Γιάννη Μαραζιώτη.

• Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μίνι δεξίωση, με ποτά και εδέσματα, ενώ αργότερα το βράδυ, η διοίκηση του Παλληνιακού, παρέθεσε γεύμα στα τιμώμενα πρόσωπα, στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στην καταπληκτική ταβέρνα « Μοναξιά»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply