Connect with us

stoplekto

Λαμπρή εκδήλωση Πειραϊκής – Χατζηκυριακείου

Αρκετοί επίσημοι έδωσαν το παρών

Published

on

Ιδιαίτερα λαμπρή ήταν η γιορτή της πίτας που έκοψαν από κοινού Πειραϊκή και  Χατζηκυριάκειο .

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αναπληρωτή υπουργός Παιδείας και δια βίου μάθησης Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης , ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργναισμού του Δήμου Πειραιά Αντώνης Θεοδώρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζωή Ρούσσου , Κορίνα Λαουλάκου, Νίκος Γρυπαίος , Γιάννης Κουβάτσος.

Από την ΕΠΣΠ το παρών έδωσαν οι Στ. Μπρατσόλης, Κ. Χολέβας , ο πρώην παράγοντας Κώστας Σάββας και το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος Κ. Κωστάκης .

Ήταν εκεί ο υποπλοίαρχος του Αθλητικού τομέα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Χαρ. Σουβαλτζής, ο προϊστάμενος του ΤΑΝΠΥ Παν. Κυνηγαλάκης .

Τιμήθηκαν ο Γ. Ανατολάκης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο , ο διοικητής της ΣΝΔ Αθ.Κάτσαρης, ο υποπλοίαρχος Σουβαλτζής , Ο Δημήτρης Μπούνταλης που αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες, , ο παλαιός τερματοφύλακας Νίκος Γαβρίλης, ο αρχηγός της Πειραϊκής που κατέκτησε το Κύπελλο Πειραιά το 1993 Κώστας Λιγνός και ο ποδοσφαιριστής της Πειραϊκής Αλέξανδρος Αποστολάκης για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

*Η διοίκηση των δυο συλλόγων ευχαριστεί την αντιπρόεδρο του 1ου Διαμερίσματος Πειραιά κα Γωγώ Μίληση για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον ιδιοκτήτη του «Αχινού» Δημήτρη Κωστάλα για την παραχώρηση της αίθουσας…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply