Connect with us

stoplekto

Λαμπρή η γιορτή του Ηρακλή Νίκαιας

Published

on

Στις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε έχουμε συνηθίσει να μην αποτελεί είδηση η διάλυση και εξαφάνιση ενός σωματείου από τον Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Μάλλον πολλοί το θεωρούν αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να προκαλεί έκπληξη το γεγονός δημιουργίας ενός νέου συλλόγου, ή ακόμα περισσότερο επανεμφάνισής του.  Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ηρακλή Νίκαιας, ενός ιστορικού σωματείου του Πειραιά, που πέρσι ανασυντάχθηκε από ανθρώπους  με μεράκι και αγάπη για το σύλλογο και το ποδόσφαιρο.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ο Ηρακλής έζησε ξανά μεγάλες στιγμές, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ετήσιος χορός που πραγματοποίησε στο γνωστό κοσμικό κέντρο “Κοκκινιώτισσα” και ο οποίος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η προσέλευση των φίλων της ομάδας ήταν συγκινητική και αθρόα και ήταν μια βραδιά που άφησε ευχαριστημένους όλους τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας Παντελής Αντωνίου, ο πρόεδρος της Άνω Νεάπολης Παναγιώτης Μωραΐτης και από την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ο Στέλιος Παπαλεξάνδρου.

Επίτιμος καλεσμένος του Ηρακλή, ήταν η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑνιώνιος, η οποία κατόπιν πρωτοβουλίας του ένθερμου υποστηρικτή του συλλόγου κύριου Πέτρου Μπογράκου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας και ο κύριος Παρασκευόπουλος, οι οποίοι ανακοίνωσαν και τη χορηγία σε αθλητικό υλικό για την ομάδα.

Τόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος, όσο και ο ένθερμο υποστηρικτής και χορηγός του Ηρακλή Πέτρος Μπογράκος, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τη διοίκηση του σωματείου.

 

     

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας του Ηρακλή Νίκαιας Φώτης Κοκόσης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε στην ομιλία του: “Είμαστε στον πρώτο χρόνο επαναδραστηροποίησης του συλλόγου και προχωρούμε με αργά  και σταθερά βήματα με ανθρώπους που μας στηρίζουν, ώστε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην Α’ Πειραιά. Ελπίζουμε να δημιουργηθεί τμήμα υποδομών και Ακαδημίες, που θα βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα”.

  

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply