Connect with us

stoplekto

Λαμπρή η γιορτή των Βετεράνων Περάματος

Published

on

Σε μια πολύ όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του .

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο Περάματος τιμήθηκαν οι παλιές μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κελεσίδης, Τότης Φυλακούρης , ο παλαίμαχος προπονητής Στράτος Κωστάκος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και διαιτητής Ηλίας Σουγκλάκος , οι παλαίμαχοι Περαματιώτες ποδοσφαιριστές Μιχάλης Τζιβελέκης, Γιάννης Μακρόγλου και Κώστας Βαρούτης.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Κουλαλόγλου, Μαργαρίτα Καζάκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώτα Βοϊδονικόλας, Δημήτρης Θεοδωρολέας , Αθηνά Ζύμαρη και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος.

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Λαπατάς . Από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας.

Παρών ο βετεράνος διεθνής διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπονόβας .

Ο εκ των ιδρυτών του Περαμαϊκού Δημήτρης Κούταλης , ο πρώην παράγοντας του συλλόγου Τάκης Χατζημανώλης.

Από την ΑΕ Περάματος το παρών έδωσαν οι Γιάννης Ψωμιάδης και Κώστας Ζαχαρόγλου.

Παραβρέθηκαν επίσης από τους βετεράνους της Προοδευτικής οι Χρήστος Ξανθόπουλος, Βασίλης Ιωαννίδης, Μιχάλης Παρασχάκης, από τον Ιωνικό οι Βασίλης Ξενάριος, Ηλίας Λιγνός, Μιχάλης Γρίμπιλας, από τον Αίαντα Σαλαμίνας ο Στέλιος Παπαλεξάνδρου, από το Μοσχάτο οι Ευρυπίδης Καλαμάρας από τον ΑΟΑΔ ο Παναγιώτης Κονταφούρης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Αδελφίδης, Παναγιώτης Ρεσβάνης καθώς και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Περάματος

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: SPORTACTIVE –ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΠΑΠΑΣ

***********************************************************

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply