Connect with us

stoplekto

Λαμπρή η γιορτή των Λεόντων Καμινίων

Published

on

Μια πολύ ευχάριστη βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής(19/1) στο Πολιτιστικό Κέντρο “Κώστας Κωσταράκος” στα Καμίνια, όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας των Λεόντων Καμινίων.

Στην λαμπρή αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου, καθώς και το γυναικείο τμήμα βόλεϋ.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος  ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο γνωστός Πειραιώτης αθλητικογράφος και Πρόεδρος του Πορφύρα, Αντιπρόεδρος στην Σχολική Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο Πρόεδρος της ΑΕ Χατζηκυριακείου και πρώην σύμβουλος της ΕΠΣ Πειραιά Μιχάλης Μουσελής και ο γιατρός Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος.

Η διοίκηση των Λεόντων και ο Πρόεδρος Γιάννης Ηλίας βράβευσαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στο πειραϊκό ποδόσφαιρο τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά και Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κώστα Χολέβα, τον κορυφαίο Πειραιώτη αθλητικό δημοσιογράφο Αντώνη Δαρζέντα, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΟ Πειραιά Δαυίδ Κωνσταντίνου και τον Πρόεδρο της Ένωσης Καμινίων Δημήτρη Δημητρίου.

 

   

 

            

 

Ακολούθησε η κοπή της Πίτας από τον Πάτερ Κωνσταντίνο και αμέσως μετά τιμήθηκαν όλα τα τμήματα τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και εκείνο του  βόλεϋ και φυσικά η αντρική ομάδα, που πέρσι ανήλθε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Πειραιά.

Τυχερός της βραδιάς , ο μικρός Ρενάτο Κόντρα, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και η ομάδα θα του κάνει δώρο ένα μπουφάν. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα, γλυκά, ποτά και αναψυκτικά.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply