Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Λαμπρή η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες(12/2) το απόγευμα η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση και η κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Π.Σ. Πειραιά στην αίθουσα «TERRA VERDE» στη Νίκαια. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε ασφυκτικά την αίθουσα και χειροκρότησε τους βραβευθέντες, σωματεία , αθλητές που διακρίθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις την περασμένη περίοδο, φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο πειραϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο καθώς και παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ.

Στη κορυφαία γιορτή του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, η βουλευτής της Α’ Πειραιά κα Ελένη Σταματάκη, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά κ.κ. Εύη Καρακώστα, Νίνα Κασιμάτη, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Ιωάννης Τραγάκης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος και Διαμάντω Μανωλάκου , ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης , ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κα Σταυρούλα Συράκου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου –Ταύρου κ. Δημήτρης Κόλλιας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Τύπου-Επικοινωνίας του Δήμου Κορυδαλλού κ. Παύλος Γερακάρης. Από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τζανόπουλος , ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Ντούρος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νίκος Ευθυμίου και από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας η Αναπληρωτής Γενική Γραμματέας κα Ελένη Αγγελέτου. Επιπλέον ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης ενώ από την ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. παρευρέθηκαν ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο Επικεφαλής του Τμήματος Scouting κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Προπονητής της Κ20 κ. Βασίλης Βούζας, ο Προπονητής της Κ17 κ. Αναστάσιος Θέος και ο Γενικός Αρχηγός κ. Αριέλ Ιμπαγάσα. Τους Βετεράνους του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι κ.κ. Παναγιώτης Κελεσίδης, Γιάννης Γκαϊτατζής, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κωττάκης και την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ο Πρόεδρος κ. Κανέλλος Τσίρμπας, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Παπαλεξάνδρου , ο Ειδικός Γραμματέας κ. Γιώργος Ξανθόπουλος καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος και πρώην μέλος Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Νίκος Σιδηρόπουλος. Ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ (ΚΑΝΑΛΙ 1 – 90,4) κ. Τάκης Αβραμίδης ενώ από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Τάκης Φωστηρόπουλος και οι κ.κ. Δημήτρης Καλύκας, Παναγιώτης Αγγελάκης και Γρηγόρης Μπιζάς. Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα πρώην Διοικητικά Στελέχη της Ε.Π.Ο κ.κ. Γιώργος Θωμαϊδης, Άρης Τσαντζαρίδης, Δημήτρης Μουρίκης, τα πρώην Διοικητικά Στελέχη της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ.κ. Χρήστος Στούκας, Βασίλης Βασιλόπουλος, Στάθης Αμαραντίδης, Μιχάλης Μουσελής καθώς και ο πρώην Διευθυντής των Γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. κ. Δημήτρης Νατσούλης.

 

 

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΗΠΕΙΡΟΣ και τον ιδιοκτήτη τους κ. Αντώνη Τσάτσο, φίλο της Ένωσης και όλου του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου για την προσφορά της βασιλόπιτας και την φετινή χρονιά.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και για την επιχείρηση METAL DESIGN του κου Χρήστου και της κας Εύας Μήλου, για την προσφορά των βραβείων που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές και άλλα τιμώμενα πρόσωπα που έφτιαξαν- φιλοτέχνησαν ειδικά για τη γιορτή αυτή.

Επίσης την εταιρία Πωλήσεων αυτοκινήτων ΜΠΗΤΡΟΣ, φυσικά τις εκτυπώσεις ΕΝΤΥΠΩ της οικογενείας ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, τα ΚΤΕΟ AUTOVISION, την Εταιρεία κατασκευής θερμοσιφώνων SUNLIFE, τις αίθουσες εκδηλώσεων ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ και τον κ. Σαλαπατάρα, τα αρώματα MAISON, το καφέ VERDE, το Μεζεδοπωλείο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ, την εταιρεία ηλεκτροφωτισμού SLS, τους καφέδες KIMBO,τα Ιδιωτικά ασθενοφόρα HEALTH ASSISTANCE, τη VODAPHONE και τον Άγγελο Σκούταρη , την ΜΠΑΛΚΕΡ του κ. Μπαλαφούτη

Φυσικά την HELLENIC SEAWAYS και την SARONIC FERRIES, την εταιρία ΕΤΕΚΑ της οικογενείας Σπανού, και ασφαλώς τον μέγα χορηγό του Πειραϊκού ποδοσφαίρου τον Ολυμπιακό μας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρέπει ακόμη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ που ήταν χορηγοί επικοινωνίας – τους ρεπόρτερ δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση καθώς και όλα τα σωματεία, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τους απλούς φιλάθλους οι οποίοι με τη βροντερή τους παρουσία απέδειξαν ότι το Πειραϊκό ποδόσφαιρο συνεχίζει να είναι ισχυρό.