Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λαμπρινάκος: «Στο Γαλάτσι είμαστε μια οικογένεια»

Published

on

Ο Γιάννης Λαμπρινάκος αγωνίζεται φέτος (και για πρώτη φορά) στη Β’ ΕΠΣΑ φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γαλατσίου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι από τα βασικά… εργαλεία του Θοδωρή Κουτσουδάκη και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη πορεία του συλλόγου στο τρίτο όμιλο, αλλά και στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν σκοπό να προωθήσουν από τις ακαδημίες. Ο 29χρονος άσος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το ρόλο του στην ομάδα, τους στόχους, ενώ έκανε ένα σχόλιο για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (27/11), την ήττα 1-0 από τα Πετράλωνα στο Ρουφ.

-Για το υλικό, τα νεαρά παιδιά και το ρόλο του στην ομάδα: «Στο Γαλάτσι το κλίμα είναι πολύ οικογενειακό. Από εκεί ξεκινούν όλα. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες είναι μια παρέα. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και πιο συγκεκριμένα μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει τρομερή βελτίωση, ειδικά στα νεαρά παιδιά. Προχθές στην ενδεκάδα ξεκίνησαν έξι νεαροί παίχτες και στάθηκαν πολύ καλά! Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας για φέτος. Θέλουν να παίζει η ομάδα ωραίο ποδόσφαιρο, να μπουν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά για να παίξουν και να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η γνώμη μου είναι ότι μπαίνουν οι σωστές βάσεις από έμπειρους ανθρώπους. Επίσης, με το καινούργιο γήπεδο, το Γαλάτσι θα βρεθεί στην Α’ κατηγορία σύντομα, έτσι πιστεύω. Παράλληλα με σωστή οργάνωση και πολλή δουλειά.»

-Για το παιχνίδι κόντρα στα Πετράλωνα: «Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως τα Πετράλωνα εκτός έδρας. Η ομάδα παρά τις απουσίες 5-6 σημαντικών παιχτών στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ειδικά στο τακτικό κομμάτι έβγαλε πάθος, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες. Κατά τη γνώμη μου, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Έγινε ένα ωραίο ματς παρά τη δυνατή βροχή στο δεύτερο μέρος. Άποψη μου είναι ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν στην Α’ ΕΠΣΑ σύντομα. Τώρα, ακολουθεί ο αγώνας με την Αρμενική. Θα είναι δύσκολος αγώνας, όμως θα εξαρτηθεί από εμάς.»