Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Λαυρεωτική – Μαύρος Αετός 2-2

Published

on

Από ένα ημίχρονο και οι δύο ομάδες στο οποίο πέτυχαν από δύο γκολ. Η Λαυρεωτική μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγείται με 2-0. Στο 4΄ και στο 8΄ ο Ασλάνι με δύο δικά του γκολ, έβαλε οδηγό στο σκορ την ομάδα του.
Ο Μαύρος Αετός αν και δέχτηκε νωρίς ψυχρολουσία, δεν το παράτησε και το πάλεψε το ματς. Έτσι, στο δεύτερο μέρος έβγαλε αντίδραση και με γκολ από τα αποδυτήρια στο 47΄ μείωσε σε 2-1 με τον Ούλη που μόλις είχε περάσει αλλαγή, δίνοντας τη δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ξανά μπουν στο παιχνίδι. Στα χασομέρια (στο 92΄), ήρθε το γκολ του Βασιλάκου Θ., με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο 2-2 και οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν βαθμό.

Στα συν του αγώνα, δεν δόθηκε ούτε μία κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα Κωστάκης, με βοηθούς τους Τσελεπίδη και Βλαχόπουλο

 

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου) Λάμπρος, Μαλατάνος, Σπυρόπουλος (74΄ Καυκιάς), Mucaj, Στουραϊτης, Παπαγεωργίου, Γραμμένος, Χαμόλι (46΄ Δερμανούτσος), Ασλάνι (69΄ Φλέσσας), Δρούγκας (82΄ Βαμβακούλας), Τζώρας

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διονυσόπουλος) Σείντης, Gjata G., Οικονόμου (46΄ Ούλης), Σωτήρχος, Βασιλάκος Δ. (54΄ Καμηλάκης), Maxhiri (78΄ Βασιλάκος Θ.), Βλάχος, Σίνας, Βασιλάκος Σ. (89΄ Γουναρίδης), Μανουσογεωργάκης, Gjata E. (46΄ Τσαλίδης)

 

Γράφει η Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

athlorama.blogspot.com