Connect with us

stoplekto

Λαχτάρισε αλλά τα κατάφερε ο Ατρόμητος Πειραιά, 2-2 εκτός με τον Γρανίτη

Published

on

Έστω και με …καρδιοχτύπια ο Ατρόμητoς Πειραιά πήρε τον χρυσό βαθμό που χρειαζόταν για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, φέρνοντας τελικά 2-2 εκτός έδρας με τον Γρανίτη.

Ετσι με 12 βαθμούς τερμάτισε στην 3η θέση.

Στο 30′ ο Δηλαβέρης με πέναλτι έκανε το 0-1, με τον Δρακάκη να απαντάει στο 32′ και με νέο πέναλτι να κάνει το 1-1. Ο ίδιος παίχτης στο 57′ έκανε το 2-1, βάζοντας σε περιπέτειες τον Ατρόμητο, αφού το 1-1 που υπήρχε εκείνη τη στιγμή στο Ερμής- Χαϊδάρι τον έβγαζε νοκ άουτ.

Η  λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε με τη “χρυσή αλλαγή”, τον Ζαννή να ελίσσεται στην περιοχή και με σουτ να κάνει το 2-2 στο 81′.

Στο 86’ από φάουλ του Κατσαρού η μπάλα έφτασε στον Στεφανίδη που με κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι, για να… καρδιοχτυπήσουν για τα καλά οι φιλοξενούμενοι. Στις καθυστερήσεις ο Κορωνάκης αρνήθηκε το 2-3 στον Κοντάκο.

Διαιτητής ήταν ο Ζιούτος (Ηρακλείου) και Βοηθοί οι Μπλαβάκης – Βισκαδούρος Α. (Ηρακλείου)

ΓΡΑΝΙΤΗΣ: Κορωνάκης,  Κατσαρός, Κολομπάκης (87’ Κοκκινάκης), Παπακαστρήσιος, Πατρικάκης, Στεφανίδης, Μεγαλακάκης (65’ Μπεριάδης), Νάστο (65’ Ρουσάκης),  Δρακάκης, Κοκάκης, Παπαδάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μύρτα, Μαούνης, Παπαδάκης (77’ Ζαννής), Παπαθανασίου, Στεφανής, Χονδρουδάκης, Γκόγκα (90′ Τσετσώνης), Δηλαβέρης (90’ Κοτσοβός).  Τζέιμς, Κενδριστάκης, Κοντάκος,

foto-athlitiko.gr