Connect with us

slideshow

Λαϊκα δικαστήρια στα Μέγαρα..

Σωτήρης Μαυρονάσιος: Πωλείται η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων.

Published

on

Λαϊκά δικαστήρια στα Μέγαρα με τους φιλάθλους να διαμαρτύρεται για την εμφάνιση και την ήττα, αποδοκιμάζοντας παίκτες και διοίκηση και ζητώντας το λόγο.

Την οριστική απόφασή τους για παραίτηση από την διοίκηση της ομάδας του Βύζα ανακοίνωσαν πριν λίγο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κώστας Κοσσυβάκης και ο Σωτήρης Μαυρονάσος.

Αφορμή αποτέλεσε φραστική επίθεση φιλάθλου της ομάδας εναντίον του προέδρου κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα του Βύζα με τον Απόλλωνα.

Η άσχημη εμφάνιση της ομάδας και η ήττα με 1-0 οδήγησαν το φίλαθλο να ξεσπάσει εναντίον της διοίκησης με φραστική επίθεση και η διοίκηση από την πλευρά της να απαντά με δηλώσεις παραίτησης.

Η απόφαση του κ. Κοσσυβάκη είναι οριστική και θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση όπως ανέφερε ο ίδιος

.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων πωλείται.

Μετά την ένταση στο φινάλε του αγώνα με τον Απόλλωνα και τις αποδοκιμασίες προς τον ίδιο και τον μεγαλομέτοχο, Κοσσυβάκη, ο Μαυρονάσιος υπστήριξε ότι εντός της εβδομάδας θα τεθεί θέμα πώλησης της ΠΑΕ, γιατί η διοίκηση είναι μόνη της και δεν έχει καθόλου έσοδα.Ο τεχνικός, Θύμιος Γεωργούλης από την πλευρά του δήλωσε: ««Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που είχε καλή ψυχολογία. Γνωρίζαμε πως θα παίξει, αλλά δεν βρήκαμε το αντίδοτο. Ο Απόλλων θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ στο α΄ ημίχρονο. Παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι και είναι λογικό να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές, διότι το ρόστερ μας δεν είναι πλούσιο με συνέπεια να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Προσπαθήσαμε στο β΄ μήπως και κλέψουμε το βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τις αποδοκιμασίες είπε: «Οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες οι ήττες κανέναν. Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει ευχαριστημένους τους οπαδούς κάθε Κυριακή».

Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι η παραμονή και πρέπει να πάρουμε άλλα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Οπαδός τα έψαλλε σε Κοσσυβάκη και Μαυρονάσιο.

Ενας αγανακτισμένος οπαδός του Βύζαντα, μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Απόλλωνα, κινήθηκε απειλητικά προς τον μεγαλομέτοχο Κώστα Κοσσυβάκη και στo μέλος του Δ.Σ., Σωτήρη Μαυρονάσιο. Ο εν λόγω κύριος επιτέθηκε φραστικά στα αφεντικά του Βύζαντα και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, ο κ. Μαυρονάσιος απάντησε στην πρόκληση, όμως με την επέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply