A' Ε.Π.Σ.Α.
Λαύρα Αργυρούπολης- Αττικός 2-2
Σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ελεύθερα και πρόσφεραν ωραίο θέαμα, και το οποίο είχε συναρπαστική εξέλιξη, Λαύρα Αργυρούπολης και Αττικός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.
Η Λαύρα με 52 βαθμούς τερμάτισε στην 4η θέση, με τον Αττικό να τερματίζει με 46 βαθμούς 7ος, σε μια σεζόν που και για τις δύο ομάδες έχει αναμφίβολα θετικό πρόσημο.
Στο 20′ ο Κοτούλιας έκανε το 0-1, με τον Ρέτσο στο 36′ με πέναλτι να κάνει το 1-1.Στο 85′ ο Οικονομάκης έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Αττικό κάνοντας το 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι απάντηση και με τον Καρκάνη στο 89′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Μόχλας): Σιαμήτρας, Ζαρίκος (56′ Κοβάνης), Ποντικάκος, Τσαπατσάρης, Αλεξίου, Καρκάνης, Κοκοβίδης (78′ Λασηθιωτάκης), Παπαντζίμας (78′ Κλωνάρης), Καραγιάννης (56′ Κασπίρης), Μπράχος, Ρέτσος (69′ Αγγελακόπουλος)
ΑΤΤΙΚΟΣ (Στάθης Πανακούλιας): Μυλωνάς, Γιώτης, Λεκάι, Οικονομάκης, Κοτούλιας, Ράπτης, Χέλμης, Γεωργαντής (65′ Χουσεΐν), Νταγιάντας, Μάρκου, Χατζηροδίτης (68′ Κοντόπουλος).

