Connect with us

3ος Όμιλος

Λεβάντε-Λουτράκι 0-2

Published

on

Την παραμονή του στην Γ’ Εθνική εξασφάλισε ο ΑΟ Λουτράκι αφού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του ΑΟ Λεβαντε. Οι οράνιε έφτασαν τους 38 βαθμούς γεγονός που τους φέρνει ώστε και προσωρινά στην 4η θέση μαζί με τον Αιολικό. Το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη που επιζητούσε από το ματς με τον Παναρκαδικό για να πετύχει το στόχο του. Στο 28′ ο Μάγγος με σουτ έγραψε το 1-0, με τον Χατζηστάμου στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Παναγόπουλου στο 42′ με δεύτερη κίτριντη και του Παπαναστασίου στο 1′ των καθυστερήσεων.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Πλατέλλας, Οικονομόπουλος, Δούμουρας, Τζιαφέρης Θ., Φλαβιο Ρόκο, Στούπης, Πατσιαβούρας (57′ Κομιώτης Χ.), Νινιός (75′ Μαρούδας Π.), Μαρούδης Μ.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης) Διαμαντής, Μαυρέλης Τσώκος, Παπαναστασίου, Χουστουλάκης, Μάγγος, Παπουτσής Β. (90+2 Λέκκας), Παπουτσής Ν. (56′ Χατζηστάμου), Αποστολάκης, Παναγόπουλος, Σιώκος (90+4 Νώτης)