Connect with us

3ος Όμιλος

Λεβάντε: Το ταξίδι στη Γ’ Εθνική έληξε αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται…

Published

on

Μια σημαντική ποδοσφαιρική χρονιά για την ιστορία του ΑΟ Λεβάντε έφτασε στο τέλος της. Το «ταξίδι» στην Γ’ Εθνική που ξεκίνησε πέρυσι τέτοια εποχή με την νίκη επί του Αγίου Βασιλείου έλαβε τέλος στον αγώνα με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη. Δώδεκα μήνες γεμάτοι συναισθήματα και εμπειρίες. Η ομάδα μας κόντρα σε όλα τα στοιχήματα που έλεγαν ότι θα αντέξει μέχρι τον Οκτώβρη – Νοέμβρη, έβγαλε όλο το πρωτάθλημα και μάλιστα με ψηλά το κεφάλι και άφησε και τρείς ομάδες κάτω από αυτήν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις μεγάλες νίκες επί της ιστορικής Καλαμάτας, της πρωταθλήτριας Σπάρτης, της Ερμιονίδος και του επίσης ιστορικού Βύζα Μεγάρων, αλλά και την εκπληκτική απόδοση και ισοπαλία με τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναργειακό.

Η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε θα ήθελε να ευχαριστήσει εκείνους που συνέβαλαν φέτος τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί αφενός, ανταγωνιστική, αφετέρου να θεωρείται από τις ομάδες που επέδειξαν σε μέγιστο βαθμό ήθος, όπου και αν έπαιξε.

Πρώτους από όλους ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας. Οι παίκτες μας, υπερέβαλαν εαυτόν! Μολονότι ερασιτέχνες, λειτούργησαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ως επαγγελματίες και ήταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο για το καλό της ομάδας αλλά και για την προβολή, μέσω του συλλόγου, των χωριών και του νησιού μας.

Τους προπονητές κ. Θανάση Σταματόπουλο και Νίκο Μαβίδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και τους Ανδρέα Γκούσκο και Νίκο Βεντουρή για τον χρόνο και τις σημαντικές βοήθειες που πρόσφεραν. Επίσης στην φυσιοθεραπεύτριας μας Στέλλα Παντή .

Η ομάδα μας όλους αυτούς τους ευγνωμονεί και τους ευχαριστεί…

Ευχαριστούμε πολύ, τον φίλαθλο κόσμο της Ζακύνθου που μας στήριξε σε όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να ήταν μικρός ο αριθμός αλλά η συμβολή του ήταν σημαντικότατη σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με την αγορά έστω του ενός εισιτηρίου. Θεωρούμε ότι δείξαμε στον κόσμο πως η ομάδα ΑΟ Λεβάντε μπορεί να εκπροσωπήσει το νησί σε υψηλό επίπεδο και ελπίζουμε και στο μέλλον, στη συμπαράστασή του.

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες που συναγωνιστήκαμε φέτος, από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έπαιξαν για την ιστορία τους, αντιμετωπίζοντάς μας τίμια. “Ευχαριστούμε” και εκείνους -τους ελάχιστους ευτυχώς- που φάνηκαν κατώτεροι της ιστορίας τους….

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης για την προβολή της ομάδας μας .

Εν κατακλείδι, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς την αρωγή τους και τη συνδρομή τους δε θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τους μεγάλους χορηγούς μας:
ΥΔΡΟΣΠΙΡΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ
ΖΑΚΥΤΑ TRAVEL
ΚΟΜΙΣΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Ζακύνθου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Πάντων

και φυσικά τους περίπου 30 χορηγούς που βοήθησαν στην εκτύπωση και κυκλοφορία του Ημερολογίου της ομάδος.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την LEVANTE FERRIES για την προσφορά της στην ομάδα μας.

Η «πολιτεία» δεν αναφέρθηκε όχι απλά λόγω παράλειψης αλλά πολύ απλά διότι έλαμψε δια της απουσίας της.

H ομάδα του ΑΟ Λεβάντε συνεχίζει την προσπάθεια και θα επανέλθει σύντομα, στις επιτυχίες και γιατί όχι ξανά στις Εθνικές κατηγορίες.

Το Δ.Σ