Connect with us

6ος Όμιλος

Λεμονής: “Περήφανος για τον κόσμο της Προοδευτικής”

Published

on

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Νίκος Λεμονής, απεύθυνε μήνυμα συσπείρωσης πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμο της ιστορικής ομάδας, ενώ προχώρησε σε ευθεία επίθεση στους δυο αστυνομικούς, που όπως τόνισε χτύπησαν κόσμο από τους “βυσσινί”.

Αναλυτικά, η δήλωση του

”Σήμερα θα είμαι όπως πάντα καυστικός αλλά και αληθινός. Μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Κυριαρχούσε η λύπη , η στεναχώρια, το μίσος, η απογοήτευση. Μου πέρασε από το μυαλό μέχρι και να παραιτηθώ από την ομάδα. Όταν όμως ηρέμησα, και συνειδητοποίησα ποιους έχω δίπλα μου, τα συναισθήματα αυτά άλλαξαν όλα. Και το μόνο συναίσθημα που κυριαρχούσε ήταν η περηφάνια. Ναι κύριοι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι υπερήφανος που έχω αυτούς τους φιλάθλους. Ήρθαν στο γήπεδο 400 μεμονωμένοι φίλαθλοι, κάτω από πολλές αντίξοες συνθήκες, να πανηγυρίσουν και να εμψυχώσουν την ομάδα. Για εμάς είναι χαρά και τιμή να βλέπουμε την ομάδα μας και δεν θα μας το στερήσετε. Παρ’ όλο που ξέρουν, ότι οι διαιτησίες και πολλοί άλλοι παράγοντες είναι καταφανέστατα εναντίον μας. Οι φίλαθλοι μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους άλλους. Το αντίθετο όλοι οι άλλοι πρέπει να ζηλέψουν αυτούς. Συμπεριλαμβανομένων και των ομάδων των μεγάλων κατηγοριών. Μετά από αυτά που είδα, ναι η Προοδευτική αξίζει να είναι όχι στη Football League αλλά στη Superleague. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι. Εγώ λοιπόν γι αυτόυς τους 400, θα παραμείνω και θα δώσω το αίμα μου για την ομάδα όπως το κάνουν και αυτοί. Ακόμη θα ήθελα να ενημερώσω, ότι ο γενικός αρχηγός, Βαγγέλης Ντάγκας, ειναι εκτός κινδύνου και είναι καλά. Τέλος εύχομαι και οι παίκτες μου να νιώσουν αυτό που ένιωσα και εγώ και να συνειδητοποιήσουν που παίζουν και να βγάλουν προς τα έξω όλα τα ψυχικά αποθέματα που έχουν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Υ.Γ.1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διοικητή Καλλιθέας, το διοικητή ασφάλειας που ήταν δίπλα στο Βαγγέλη Ντάγκα όλη την ώρα και προσπαθούσε να τον συνεφέρει από τα άνανδρα χτυπήματα που δέχτηκε. Τέλος όλους τους αστυνομικούς από την αθλητική βία για τις προσπάθειες που έκαναν για να υπάρξει ηρεμία. Τα γαλόνια που φορούν τα αξίζουν.

Υ.Γ.2. Καταδικάζω τους δυο απαράδεχτους που θέλουν να λένε ότι είναι αστυνομικοί και είναι ντροπή να φορούν τη στολή των Μ.Α.Τ. Και εαν έχουν προσωπικά προβλήματα δεν χρειάζεται να τα βγάζουν προς τα έξω όταν φορούν τη στολή. Έχω στη διάθεση μου βίντεο που μπορώ να το προσκομίσω στην ελληνική αστυνομία που αποδεικνύει ότι χωρίς λόγο επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας και παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Δεν μπορεί δυο άνθρωποι να αμαυρώνουν το έργο της αστυνομίας. Ήταν ερειστικοί από την αρχή και είχα ενημερώσει τους ανωτέρους τους.