Connect with us

Γ Εθνική

Λεμονής: “Στο ποδόσφαιρο έχει μεγάλη αξία να διαθέτεις φανέλα και μεγάλο όνομα

Published

on

 

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Νίκος Λεμονής αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόδο.

Ο ισχυρός άνδρας των “βυσσινί” με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας εμφανίστηκε αισιόδοξος ευχαριστώντας τον κόσμο της Προο που βρέθηκε στο νησί αλλά εκείνους που πανηγύρισαν στον Πειραιά τη μεγάλη νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:”Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί κερδίσαμε μια ομάδα που είναι αξιόλογη, σοβαρή και διεκδικούσε το τίτλο. Πιστεύαμε και πιστεύω στους παίκτες μου. Σήμερα είχαμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και το κερδίσαμε. Προχωράμε ταπεινά και με πολύ δουλειά προς την επίτευξη του στόχου μας που είναι καθαρά η άνοδος στην Football League. Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει άλλο μέταλλο. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν παίζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το όνομα και τη φανέλα κάποιας ομάδας. Ευχαριστούμε τη Ρόδο τη φιλοξενία της και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα ειμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε. Παράλληλα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που μας ακολούθησαν στο νησί, αλλά και εκείνους που μας περίμεναν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη μας και στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη μας”.