Connect with us

6ος Όμιλος

Λεμονής: “Όσους και να πάρουν κανένας δεν έχει τη ψυχή των παικτών μας”

Published

on

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o πρόεδρος της Προοδευτικής, Νίκος Λεμονής, έκανε γνωστές τις προθέσεις του για τη μεταγραφική περίοδο υποστηρίζοντας ότι μαζί με τον Λουκά Καραδήμο και τον γενικό αρχηγό, Βαγγέλη Ντάγκα δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής όπου είχαν συνάντηση με ποδοσφαιριστή που συμφώνησε με το σύλλογο.
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους διεκδικητές του τίλου υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες της Προοδευτικής, υπερισχύουν σε ψυχή έναντι των υπολοίπων.
Αναλυτικά, τα δυο σχόλια του:
Μετά από την πολύωρη συναντηση προέδρου προπονητη γενικου αρχηγού και ? Σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο Το πρωτο μπαμ έγινε και έκλεισε καλορίζικος.
Βαμος Προοδευτικαρα
Τέλος θα ήθελα να σας πω επειδή ακούω ξανά έκανε ο τάδε ο άλλος και οι άλλοι πολλές μεταγραφές ένα θα σας πω ότι όσους και να πάρουν την ψυχή που έχουν οι παιχτες μας δεν θα την βρουν ποτε και για αυτό ότι και να κάνουν θα είναι πάντα ένα βήμα πίσω μας η ομάδα μας έχει τέτοιο μέταλλο που δεν λυγίζει ποτε όσο για τον παίχτη τον νέο ένα θα σας πω έχει και αυτός το ίδιο μέταλλο