Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λευκή ισοπαλία με διαιτητικά όργια στο Αστέρας Ζωγράφου- ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου οι απίστευτες διαιτητικές αποφάσεις αδίκησαν κατάφωρα και τις δύο ομάδες και πέρασαν σε δεύτερη μοίρα την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, Αστέρας Ζωγράφου και ΑΟ Ιλίου ήρθαν ισόπαλοι 0-0.

Ετσι και οι δύο έχασαν πολύ μεγάλο έδαφος στη μάχη της ανόδου, με τον ΑΟ Ιλίου να είναι στην 3η θέση με 38 βαθμούς, και τον Αστέρα στην 4η με 37.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 24′ σε δυνατό σουτ του Γιώτη, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 31′ όταν ο Τσοχαντάρης βγήκε μόνος με τον Αδαμόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 39′ ο ΑΟ Ιλίου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λερούτσο, με τον διαιτητή Περράκη να δείχνει κίτρινη για θέατρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ και να έχουν εκατέρωθεν φάσεις για να το πετύχουν. Ωσπου ήρθαν τα τελευταία λεπτά, όπου διαιτητής και Β’ βοηθός με τις αποφάσεις τους καθόρισαν το αποτέλεσμα. Στο 85′ ο διαιτητής δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε καθαρό χέρι αμυντικού του ΑΟ Ιλίου, ενώ στο 90′ έκανε το ίδιο σε καθαρό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, όταν αμυντικός αγκάλιασε τον Φούρλα μέσα στην περιοχή και τον κράτησε, ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει. Το αποκορύφωμα ήρθε στο 90+3′ όταν ο Φούρλας έφυγε μόνος με το τέρμα αρκετά μέτρα πίσω από τη σέντρα και καλυπτόμενος, με τον βοηθό Τσολακίδη προς γενική κατάπληξη να υποδεικνύει οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε οργή στους φιλοξενούμενους και θυμηδία σε όλους όσους ήταν στο γήπεδο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λαχανάς, Ντίσα, Τσιάκαλος, Καρακάσης, Εξηντάρης, Πάντος (55′ Βραχίμη), Πουλέρι (55′ Καραμάνος), Σπαγής, Τζοβάρας (76′ Ρουσίτ), Τσοχαντάρης, Τζίγκος ( 84′ Γκέρι).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Ασφής, Ζήκος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (62′ Μπούσκος), Φούρλας, Λερούτσος, Κορωνιός (46′ Μάλλιος).