Connect with us

Γ Εθνική

Λευκή ισοπαλία με διαφορετικά συναισθήματα για Χαϊδάρι και Ατσαλένιο, όλα τα ενδεχόμενα για τις δύο ομάδες

Published

on

Σε ένα μοιρασμένο ματς με το πάθος και τη δύναμη να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, Χαϊδάρι και Ατσαλένιος έμειναν στο 0-0.

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα στις δύο ομάδες. Ο Ατσαλένιος έκανε τεράστιο βήμα για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική, αφού τυπικά χρειάζεται ένα βαθμό στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, αν και  ίσως να μην του χρειαστεί. Θα κινδυνέψει μόνο αν ηττηθεί και ταυτόχρονα ο Ερμής νικήσει τον Απόλλωνα, και το Ερμής -Χαϊδάρι λήξει ισόπαλο. Τότε ίσως μείνει έξω σε τριπλή ισοβαθμία.

Από την άλλη το Χαϊδάρι πάει για αγώνα-τελικό στα Ζωνιανά την τελευταία αγωνιστική, και το τί αποτέλεσμα θα χρειαστεί θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του Απόλλων Ποντίων- Ερμής Ζωνιανών την ερχόμενη αγωνιστική (το Χαϊδάρι έχει ρεπό), αλλά και από τα αποτελέσματα του Ατρόμητου Πειραιά που στα δύο τελευταία ματς με Ατσαλένιο στην έδρα του και με Γρανίτη εκτός θέλει δύο το πολύ βαθμούς. Αν ο Ερμής νικήσει με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά, τότε το Χαϊδάρι θα θέλει μόνο νίκη. Αν ο Ερμής φέρει ισοπαλία ή νικήσει με μέχρι δύο γκολ διαφορά, τότε στο Χαϊδάρι θα αρκεί και ισοπαλία. Αν ο Ερμής ηττηθεί, τότε στο Χαϊδάρι ίσως ανέβει και με ήττα, αλλά θα παίξει ρόλο και το σκορ της ήττας ων δύο ομάδων…Αυτή τη στιγμή το Χαϊδάρι έχει 10 βαθμούς και 7-1 τέρματα, και ο Ερμής 7 βαθμούς και 4-1 τέρματα.

Στο σημερινό ματς οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι πιστοί στο αμυντικό τους πλάνο κατάφεραν να πάρουν το βαθμό, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά έδειξαν εμφανή αδυναμία στην δημιουργία.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ατσαλένιο, με τον Παπασπύρο να σουτάρει και τη μπάλα μετά από κόντρα να περνάει ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι ειχαν διπλή ευκαιρία στο22′. Αρχικά ο Παληγεώργος εκτέλεσε φάουλ με τον Ρουμπάκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του ο Παληγεώργος και πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 43′ ο Αποστολόπουλος με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Παληγεώργο, αλλά το πλασέ του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του Ρουμπάκη. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους στο 45′ από γέμισμα του Κερμενίδη για τον Ατσαλένιο, ο Αρμόα από πολύ κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μια πολύ καλή στιγμή. Ο Ατσαλένιος στο 54′ όταν μετά από αδράνεια της άμυνας ο Αρμόα έκανε την προβολή αλλά ο Καλαματιανός απέκρουσε σωτήρια, ενώ το Χαϊδάρι είχε τεράστια ευκαιρία στο 62′ όταν ο Τζανιδάκης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Ρουμπάκης έχασε τη μπάλα και ο Μάκρας  σε κενή εστία σούταρε άουτ.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (62′ Καμπεράι), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας (62′ Αντωνόπουλος), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (57′ Μάκρας).

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Ρουμπάκης Ι., Νάτος, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Ε., Παπασπύρος (90′ Βοργιάς), Κεφαλούκος, Καϊμακαμούδης (78′ Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Αρμόα (72′ Σφυρογιαννάκης), Ικεότσα.