Connect with us

5ος Όμιλος

Λευκή ισοπαλία ο Ιωνικός με τη Δόξα στο Βύρωνα.

Υποχώρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας η ομάδα της Νίκαιας.

Published

on

Σε ένα άτεχνο και με ελάχιστες φάσεις παιχνίδι στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα, η γηπεδούχος Δόξα και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

 

Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες  με τον Ιωνικό να έχει με το μέρος του την κατοχή αλλά να υστερεί στον δημιουργικό τομέα με συνέπεια την παραγωγή ελάχιστων φάσεων στην εστία του Σουλογάννη ενώ και το τέρμα του Μπαμπανιώτη δεν απειλήθηκε παρά σε μια έως δυο φάσεις στο παιχνίδι από τους δυνατούς αλλά και ακίνδυνους γηπεδούχους.

 

Ηταν η τρίτη ισοπαλία με το ίδιο αποτέλεσμα (0-0) για τον Ιωνικό στα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και καθώς οι Τράχωνες συνέχισαν νικηφόρα (4-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου) η ομάδα της Νίκαιας υποχώρησε στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς έναντι 14 του ΑΟ Τραχώνων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Δημήτρης Ζυγούρης: “Ηταν ένα δυνατό ματς χωρίς κλασσικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η ισοπαλία ήταν δίκαια . Εύχομαι στον Ιωνικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.”

 

Μάρκος Δήμος: “Έγινε δυνατό ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα μας άφηνε ο αντίπαλος ,αλλά συναντήσαμε πρόβλημα τόσο λόγω του αγωνιστικού χώρου όσο και από κάποιες επιλογές παικτών. Ετσι το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, όπου οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και αυτό μας ικανοποιεί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια,όχι όμως από το αποτέλεσμα”

 

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Δημήτρης Ζυγούρης)

Σουλογάννης,Φουντουκίδης,Κατσούδας,Ζώνας,Ζίζημας,(75′ Παπαδόπουλος)Μπιρμπίλι,Σαλαπάτας,(64′ Κριεμάδι))Δωροβίνης,(71′ Γκουντελίτσας) Μακρής,Φέτσης, Τσαφταρίδης.

 

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος)

Μπαμπανιώτης,Ατματζίδης,Κουλακάρης,Νικολακόπουλος,Σιμιτσής(18’Μαριόλης)Νικολακόπουλος,Μπερνιδάκης,Βασιλείου,Παπασπύρος,(60′ Κουμουλίδης) Μπεκατώρος,Κατσαβριάς.(71′ Πολυχρόνης)

Διαιτήτευσε ο Αχαιός Νίκος Μακρυπόδης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιάννη Τσιρίνη και Σπήλιο Οικονόμου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply