Connect with us

Γ Εθνική

Λευκή ισοπαλία στα Μέγαρα..

Published

on

Υστερα απο ένα αμφίροπο παιχνίδι ο Βύζας Μεγάρων και η Αναγέννηση Επανωμής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Βρακά απο την Εύβοια βρήκε τις δυό ομάδες ισόπαλες χωρίς γκόλ.

Ο Βύζας είχε την υπεροχή και δημιούργησε κάποιες φάσεις αλλά χωρίς να μπορέσουν οι παίκτες του να βρούν δίχτυα. Αντίθετα η ομάδα της Αναγέννησης με σωστή αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις τσίμπησε τον βαθμο που ίσως αποδειχτεί πολύτιμος για την συνέχεια.

Πλήγμα για την ομάδα του Βύζα ο τραυματισμός στο 54′ του Αιγύπτιου Φαρούκ Αμπού Ελ Ελά που αποχώρησε με διάστρεμμα ελαφράς μορφής.

ΦΑΣΕΙΣ

3′ σέντρα του Παυλίδη ο Πούρνος έπιασε το σούτ και απέκρουσε ο Φιρινίδης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα σέντρα του Μπεκιάρη ο Πολίτης έπιασε το αδύναμο σούτ και απέκρουσε ο Μιχελής. Στην συνέχεια 8′ ο Λίτσης έκανε το γέμισμα ο Μωυσίδης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

15΄’σέντρα Μπεκιάρη ο Γκέσιος έπιασε το σούτ και απέκρουσε σε κόρνερ ο Μιχελής.Στην συνέχεια 42′ ο Μαυρομματίδης κτύπησε το φάουλ και απέκρουσε ο Μιχελής. Στο 47′ σέντρα Λίτση κεφαλιά γύρισμα του Παυλίδη στον Φαρούκ. Στο 74’φάουλ του Πολίτη κεφαλιά του Δεινόπαπα σύριζα άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή.Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Πολίτη έφυγε πάνω απο τα δοκάρια του Μιχελή.Στο 76’ανάποδο γυριστό σούτ του Ροβίθη έφυγε άουτ. Στο 90’κεφαλιά του Ηλιόπουλου απέκρουσε ο Φιρινίδης. Στις καθυστερήσεις ο Λίτσης έβγαλε την σέντρα ο Ροβίθης έπιασε το σούτ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βράκας (Εύβοιας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Εύβοιας) ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μωυσίδης 35′ Παυλίδης 40′ Χριστοφιλέας 45′ Καρλάο 50′

Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Νταντάμης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Λίτσης, Μωυσίδης, Πούρνος

( 69’Ροβίθης),Οικονομόπουλος, Παυλίδης(78’Πέτρου), Φαρούκ,(54′ λόγω τραυματισμού Φιλιππάκος)Ηλιόπουλος.Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Γεωργίου, Κουρδάκης, Καρλάο, Καραμανλής, Πολίτης(85’Ναλμπάντης), Ασλανίδης, Καραγιάννης, Μπεκιάρης(69’Δεινόπαπας), Γκέσιος(81’Γκέσιος).

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply