Connect with us

Γ Εθνική

Λευκή ισοπαλία στο Βύζας – Καλλονή

Published

on

Ο Βύζας ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι και στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Καλλονή.

Μαγική εικόνα μπορεί να χαρακτηριστεί το τελικό 0-0. Αυτό γιατί η ομάδα της Λέσβου είχε πολύ καλή παρουσία και στάθηκε άτυχη σε τέσσερις περιπτώσεις όπου σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Βύζας προσπάθησε για κάτι καλό και οπωσδήποτε ο βαθμός που πήρε μπορεί να χαρακτηριστεί πολύτιμος μετά την ήττα του Θρασύβουλου απο τον Παναιτωλικό.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 21’δυνατό σούτ του Γάλα έυγε ξυστά άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε την ίδια τύχη. Στο 30′ σούτ του Νίκου Γκεμίση απο το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα γκόλ του Μανούσου ακυρώθηκε σαν οφσάιντ μετά απο υπόδειξη του α΄βοηθού Λιανδράκη. Στο 41′ σούτ του Μανούσου κτύπησε στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο έπιασε το δυνατό σούτ που έγλυψε το κάθετο δοκάρι του Πουρή. Στο 65′ δυνατό σούτ του Αρναρέλλη έφυγε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αρναρέλλης μέσα απο την περιοχή σούταρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα σούτ του Ντιμπαλά δοκάρι. Ενώ την ίδια τύχη είχε στο 82′ σούτ του Αναστασιάδη.

 

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)ΒΟΗΘΟΙ: Λιανδράκης (Ηρακλείου), Νικόλαδος (Αθηνών)Κίτρινες: Χωριανόπουλος 35′ Κριπιντίρης 79′ Γκεμίσης 82′ Λιόλιος 90′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Θ.Βλάχος(55’Αρναρέλλης), Μπιτσάκος, Χαρτσιάς(74′ Π.Βλάχος), Μανδύλης, Γρομητσάρης, Σπαγγής,Γκεμίσης(90’Σιώκος).

ΚΑΛΛΟΝΗ(Γιώργος Κόλτσης-βοηθός): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος(85’Βλαστέλλης), Λαμπρόπουλος, Γκόβας(66’Μανουσάκης), Κριπιντίρης, Γάλας, Μανούσος, Λεοζίνιο, Μάρα(46’Ντιμπαλά).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply