Connect with us

Γ Εθνική

Λευκή ισοπαλία στο Θρασύβουλος – Πανσερραϊκός

Published

on

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Θρασύβουλος και Πανσερραικός στο μάτς της 31ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της φυλής αφού το σφύριγμα του διαιτητή Κοσικίδη απο την Αθήνα βρήκε τις δυο ομάδες ισόαπλες χωρισ γκολ.

 

ΦΑΣΕΙΣ

 

Στο 9′ σέντρα του Προβατίδη απο τα αριστερά ο Γεωργιάδης έπιασε την κεφαλιά πάνω απο τα δοκάρια. Στην συνέχεια στο 21′ ο Σερέπας έγινε κάτοχος της μπάλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σούταρε και απέκρουσε ο Κουτσοβασίλης.

Δυο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μπακάλη έφυγε ξυστά άουτ. Στο 28′ σέντρα του Ντα Κόστα κεφαλιά του Τσούτση πέρασε σύριζα άουτ. Στην συνέχεια 32′ ο Γκουγκουλιάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή. Στο 41′ δυνατό σούτ του Σίμιτς κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Σταυριανού και στην επιστροφή το σούτ του Ντα Κόστα πέρασε άουτ. Στο 56′ δυνατό σούτ του Τζιωρτζόπουλου έφυγε ξυστά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσοβασίλη.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοσικίδης (Αθηνών)ΒΟΗΘΟΙ: Αθανασόπουλος, Μεϊντάνας (Αθηνών)4ος: Μήτση (Πειραιά)Κίτρινες: Καλαμιώτης 52′ Τσούτσης 61′ Σκόνδρας 69′

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής Βασίλης Βούζας): Στυριανός, Βασιλείου, Γεωργιάδης(59’Σκόνδρας), Τζιωρτζόπουλος, Μπακάλης(77’Κειτά), Πλαβούκος, Σερέπας, Βλασσόπουλος, Προβατίδης, Πάνος, Καλαμιώτης.

ΠΑΓΚΟΣ: Χάζλαρης, Σκόνδρας, Σούφλάς, Παπανίκου, Κοντούλης, Κειτά, Σκαμαντζούρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτσοβασίλης, Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Τριανταφύλλου, Τσιμίκας(67’Στεφανίδης), Παπαντέλα, Τσούτσης(67’Τοντόροφ), Γκογκουλιάς, Σίμιτς(83’Γιαννόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ: Λουκκινί, Κασσέρης, Γιαννόπουλος, Σιακκάς, Στεφανίδης, Τοντόροφ, Μίλιεβιτς

.***Αρκετές παρουσίες στο γήπεδο της Φυλής. Διακρίναμε τον Αλέξη Κούγια(Παναχαική), Πέτρος Δημητρίου(προπονητής Φωκικού), Ηλίας Φυντάνης(προπονητής Βύζα) με τον Σωτήρη Μαυρονάσιο, Γιάννη Πλαβούκο, Γιώργο Αδάκτυλο, Ζόραν Γέφτοβιτς κ.α.

Αν.Τσακίρογλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply