Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λευτέρης Αλεξάκης: Θοδωρή Ζαγοράκη μην ακούς τους αυλικούς….

Published

on

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου στον προσωπικό του λογαριασμό…

Αναλυτικά…

Αύριο Δευτέρα λοιπόν συνεδριάζει για πρώτη φορά η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πού έχει ως πρόεδρο πλέον ένα παιδί πού έχει κάνει σπουδαία επαγγελματική καριέρα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και είναι ο Θοδωρής ο Ζαγορακης.

Επειδή Θοδωρή όλες οι αποφάσεις πού θα παίρνονται θα έχουν πάντα την υπογραφή σου ως προέδρου πρόσεχε λοιπόν μην ακούς και τόσο τούς αυλικούς γύρω γύρω γιατί αυτοί ούτε μπάλα μπορεί να έχουν παίξει και σίγουρα μπορεί τα συμφέροντά τους να μην ταιριάζουν με το κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι όπως το έχουν καταντήσει.

Εγώ ως άνθρωπος πού υπηρετώ εδώ και 40 περίπου χρόνια το ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστης όσο και σαν προπονητής τα τελευταία 29 χρόνια θέλω απλά να σού πω ότι θα έχεις να βάλεις επίσης την υπογραφή σου σε απόφαση πού θα έχει να κάνει και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πού κάποιοι το έχουν υποτιμήσει απίστευτα μη γνωρίζοντας πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό πού δίνει τα παιδιά του στις επαγγελματικές ομάδες και όχι το αντίθετο και επίσης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ασχολείται χιλιάδες νεολαία και χιλιάδες άνθρωποι πού το λατρεύουν .

Κλείνοντας λοιπόν Θοδωρή θέλω σε αυτό το σημείο να σού θυμίσω πως και εσύ δεν έγινες ξαφνικά επαγγελματίας ποδοσφαιριστης αλλά έπαιξες μπαλίτσα στην πόλη σου την Καβάλα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και συγκεκριμένα στην Δόξα Λυδίας όπου από εκεί έκανες τη μεταγραφή σου στον Α.Ο Καβάλας, μετά στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ κτλ. Εύχομαι να προσέξεις ιδιαίτερα αύριο το θέμα πού αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Θοδωρή