Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λευτέρης Αλεξάκης: Σε κάθε ματς για τη νίκη

Published

on

Αναμφισβήτητα μια από τις ομάδες που κλέβουν την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ είναι ο Ηφαιστος Περιστερίου.

Οι Περιστεριώτες παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχουν πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράρουν στην κορυφή. Παρόλα αυτά όμως, δείχνουν απόλυτα προσγειωμένοι και δεν λένε μεγάλα λόγια.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της πορείας, ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Αλεξάκης μίλησε στο plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Εχουμε κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Παρά το γεγονός πως στα δύο από τα τρία ματς είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγάλο μπάτζετ που θεωρούνται από τα φαβορί, όχι μόνο καταφέραμε να σταθούμε καλά, αλλά να πάρουμε και τη νίκη.

Αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία και τονώνει την ψυχολογία μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως πήραμε τα αποτελέσματα αυτά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Βέβαια, δεν πετάμε στα σύννεφα. Εχουμε ακόμη κάποιες αδυναμίες, τις οποίες προσπαθούμε να διορθώσουμε μέσα από τη δουλειά στην προπόνηση. Σε αυτό θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν και οι προσθήκες που γίνονται και θα ενταχθούν σιγά σιγά στην ομάδα, οι οποίες θα μας προσθέσουν ποιότητα και εμπειρία.

Μπροστά μας έχουμε το ματς με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, στο οποίο όπως και σε όλα τα ματς θα πάμε για τη νίκη. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και θέλουμε, αλλά αυτό είναι και σε συνάρτηση με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας. >>