Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λευτέρης Αλεξάκης: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει άμεσα με όλα τα τμήματα

Published

on

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και εύστοχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε ο προπονητής του Ηφαιστου Περιστερίου Λευτέρης Αλεξάκης.

Ας δούμε τι είπε ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός…

Άποψή μου ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
Διαβάζω τις τοποθετήσεις κάποιων ανθρώπων πού υπηρετούν υποτίθεται συνολικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και λένε να ανοίξουν τουλάχιστον οι ακαδημίες των συλλογών. Εγώ ως άνθρωπος τού ποδοσφαίρου μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο θέλουν την γρήγορη επανέναρξη των ακαδημιών….. όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα είναι ένας κρίκος ο οποίος ξεκινάει από το αντρικό τμήμα και καταλήγει στο μικρότερο τμήμα πού έχει το κάθε σωματείο ή αν θέλετε τη βάζουμε και αντίθετα τη σειρά. Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε όλοι μας πως καλώς ή κακώς η βιτρίνα τού εκάστοτε σωματείου είναι το αντρικό τμήμα και είναι αυτό πού με την γενική του πορεία θα προσελκύσει πολλά ή λιγότερα πιτσιρίκια.
Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει με όλα του τα τμήματα να ξεκινήσει άμεσα και όποιοι δεν το ξεκινούν είναι εγκληματίες προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προς τη νεολαία μας, προς τούς προπονητές και γενικότερα είναι εγκληματίες προς όλο το φάσμα τού ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου και αυτών πού ασχολούνται μαζί του. Τα σέβη μου ⚽?
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται