Connect with us

8ος Όμιλος

Λευτέρης Κώτσι η δεύτερη προσθήκη του Παλληνιακού

Published

on

Στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Λευτέρη Κώτσι προχώρησε ο Παλληνιακός ενισχύοντας το δυναμικό του.

Ο 23χρονος άσος με θητεία σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ,ο Εθνικός Νέας Μάκρης και η Τριγλία Ραφήνας θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου στη νέα προσπάθεια που θα κανει.

Το κειμενο

Τη δεύτερη κίνηση ενίσχυσης πραγματοποίησε η ομάδα μας που έκανε δικό της τον Λευτέρη Κότσι. Ο 23χρονος άσος έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση του Παλληνιακού και θα φοράει του χρόνου τα κιτρινόμαυρα.
Ο Κότσι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει σπουδαίες παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική, αφού αγωνίστηκε στην κατηγορία με τη φανέλα της Τριγλίας για τρία χρόνια. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εθνικού Νέας Μάκρης.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παλληνιακού, ο Λευτέρης Κότσι τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους του Παλληνιακού. Έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον προπονητή κ. Παπασπύρου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γεγονός το οποίο μέτρησε για την απόφασή μου να συνεχίσω στην Παλλήνη. Θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν όλοι».