Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λινάρης: “Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος-Όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι”

Published

on

Αποτελεί, πλέον, έναν από τους πιο επιτυχημένους παράγοντες στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ αφού κατόρθωσε μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον προεδρικό θώκο της συγκεκριμένης ομάδας, να πανηγυρίσει άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το επίτευγμα αυτό είναι ιστορικό αφού για πρώτη φορά η Ένωση θα συμμετάσχει σε Εθνική κατηγορία κάνοντας όλη την πολη να παραληρεί .

Η αναφορά μας γίνεται στον Βασίλη Λινάρη, έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια, διατήρησε χαμηλούς τόνους και με σωστή δουλειά και μεθοδικές κινήσεις κατόρθωσε να πετύχει ένα στόχο που έμοιαζε πριν από μερικά χρόνια ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Μετά τα πρώτα χρόνια που ήταν προσαρμογής, ο γνωστός επιχειρηματίας κατάφερε φέρνοντας στην ομάδα πρόσωπα-επιστήμονες που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό σύνολο για το οποίο αυτή τη στιγμή… παραμιλάει όλη η Αθήνα.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Βασίλης Λινάρης, βλέπει τους κόπους του μετά από αρκετά χρόνια να αποφέρουν καρπούς και για πρώτη φορά ο ίδιος παραχωρεί δηλώσεις αναφερόμενος στη χρονιά που πραγματοποίησαν οι Άγιοι Ανάργυροι.

Ο ίδιος μάλιστα σπεύδει να ευχαριστήσει και τα πρόσωπα που συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδειχθήκαμε πρωταθλητές σε ένα δύσκολο μαραθώνιο με πολύ καλούς αντιπάλους. Μετά από τέσσερα χρόνια στον προεδρικό θώκο της Ένωσης, κατάφερα με τους συνεργάτες μου να κάνουμε το όνειρο μιας ολοκληρης πολης πραγματικότητα. Ακριβως πριν εννέα μήνες αποφασίσαμε με τον προπονητή και το τιμ του να δημιουργήσουμε μια ομάδα για πρωταθλητισμό και εντάξαμε στο έμψυχο δυναμικό παίκτες εγνωσμενης αξίας που πλαισίωσαν τους παλαιότερους και το κυριότερο που ειχαμε ως στόχο ήταν να αποκτούσαμε καλούς χαρακτήρες.

Αυτό τελικά ήταν ένας σωστός συνδυασμός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και όλων των ανθρώπων που ήταν κοντά μας και βοήθησαν. Τώρα θελουμε να χαρούμε αυτό που καταφέραμε όλοι μαζί και μετά την επόμενη βδομάδα που τελειώνει και ουσιαστικά το πρωτάθλημα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα. Θα ήθελα παρακάτω να μιλήσω και να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που πιστεύω ότι αξίζουν. Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΑ για ένα πολύ καλό πρωτάθλημα που διοργάνωσε και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Δημητρίου και τον αντιπρόεδρο κ. Άγγελο Νικόπουλο που πραγματικά καταφέρνουν να διεξάγεται ένα πρωτάθλημα υψηλών προδιαγραφών.

Ενας άνθρωπος που μας βοήθησε παρά πολύ στο να πετύχουμε το στόχο μας είναι ο δήμαρχος μας κ. Νίκος Σαραντης πρώην πρόεδρος της Ένωσης που μετά από συντονισμένες προσπάθειες που έκανε μας έφτιαξε ένα γήπεδο στολίδι μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να δουλεύουμε σε συνθήκες επαγγελματικές. Οι δυο άνθρωποι που με στηρίζουν από την πρώτη μου μέρα στους Αγίους με όλες τους τις δυνάμεις και πέρα από συνεργάτες μου είναι και πραγματικοί φίλοι, ο Βασίλης Δακτυλιδης που έχει διετέλεσει και πρόεδρος στην ομάδα με πολλές επιτυχίες και ο Στρατος Σαρχοσογλου που πέρα από προπονητής τερματοφυλάκων που είναι και βοηθάει με τις γνώσεις του όλα τα παιδιά της ομάδας είναι και συμπαραστάτης όλη τη χρόνια σε διαφορά θέματα της ομάδας.

Τον Γιάννη Μαλτέζο αντιδήμαρχο αθλητισμού του δήμου των Αγίων που με έφερε και μου έδωσε πριν από τέσσερα χρόνια τα κλειδιά της ομάδας πιστευοντας ότι μπορώ να βοηθήσω. Μαζι μας όλη τη χρόνια άξιοι συμπαραστάτες ήταν ο γενικός αρχηγός μας ο Βαγγέλης Κοντογουλιδης με τεράστια ποδοσφαιρική εμπειρία και αξία, ο Μιχάλης ο Λαγος από την ακαδημία μας μέχρι την πρώτη ομάδα βοηθάει καθημερινά όπου του ζητηθεί και η Μαρία μας που μας φροντίζει όλο το χρόνο με το καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστώ τον προπονητή μας Ισιδωρο Σταυριανο που πιστεύω ότι είχαμε επι ενάμιση χρόνο μια άψογη συνεργασία, έναν προπονητή που πιστέψαμε από τη πρώτη στιγμή που ήρθε και τελικά για άλλη μια φορά ο κανόνας επιβεβαιώνεται,οποίος δουλεύει πραγματικά και αγαπάει αυτό που κάνει πετυχαίνει.μαζι του σίγουρα άξιοι συγχαρητηρίων ο Σωτήρης ο Μπεθανης βοηθός του κοουτς και ο γυμναστής μας ο Θανάσης ο Σαπουνάς.

Αυτοι που πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ πραγματικά είναι όλοι οι παίκτες μας που έδειξαν θέληση και επαγγελματισμό και μπόρεσαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους να κάνουν πρωταθλητισμό.

Τέλος ένα ευχαριστώ στον κόσμο της ΕΝΩΣΗΣ που μας ακολουθεί και αγαπάει αυτή την ομάδα πραγματικά. Αυτό που θέλω να πω τελευταίο είναι ότι θα προσπαθήσουμε τη καινούργια χρόνια να κάνουμε μια ομάδα αξιόλογη να νας σέβονται οι αντίπαλοι όπως και μεις σεβόμαστε τους πάντες”.