Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λιόσης: ‘Ο Θρίαμβος δικαίωσε την επιλογή μου’

Published

on

Ο Θρίαμβος Αθηνών κατάφερε έστω και μέσω των μπαράζ να παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Ένας από τους παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη, καθιερώθηκε στην ενδεκάδα και βοήθησε σημαντικά ώστε ο σύλλογος να μην υποβιβαστεί, ακούει στο όνομα Χρήστος Λιόσης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αυτή την εποχή ετοιμάζεται να υπηρετήσει την πατρίδα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας κάνοντας την αποτίμηση μιας δύσκολης σεζόν για τον ίδιο αλλά και τον ιστορικό σύλλογο. Μπορεί σε 14 αγώνες να μην σημείωσε κάποιο τέρμα, όμως η τεχνική του κατάρτιση και η εμπειρία του απλούστευαν το παιχνίδι στην επίθεση.
-Πως ήταν οι τελευταίοι μήνες σου στην ομάδα; 
Μπορώ να πω ότι οι τελευταίοι μου μήνες στην ομάδα ήταν κάπως δύσκολοι κυρίως λόγω του άγχους που είχαμε όλοι για την παραμονή. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και δυστυχώς κινδυνέψαμε από το πουθενά. Παρόλα αυτά έστω και στον αγώνα μπαράζ κόντρα στην Πεύκη τα καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την σωτηρία μας.  
-Τι δεν πήγε καλά και κινδύνεψε ο σύλλογος; 
Πιστεύω ότι μετά την ήττα από το Χαλάνδρι (2-1 στις καθυστερήσεις), η ψυχολογία μας ήταν το βασικό πρόβλημα. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν και λίγο άτυχοι. Έτσι, σε συνδυασμό με την έλλειψη κάποιου θετικού αποτελέσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ομάδα βρέθηκε να κινδυνεύει από το πουθενά.
-Λίγα λόγια για την ομάδα κ τους ανθρώπους που την στελεχώνουν;
Στην ομάδα υπάρχουν στελέχη που αγωνίζονται και κάνουν θυσίες για την σωστή λειτουργία της. Μπορώ να πω ότι ο σύλλογος σε ορισμένα σημεία είναι πιο οργανωμένος ακόμα και από τις επαγγελματικές ομάδες. Τα εύσημα για αυτό το επίτευγμα ανήκουν αρχικά στον Πρόεδρο, κύριο Παναγιώτη Θεμελίδη, καθώς και στα άτομα που συνεργάζονται μαζί του όπως ο Γενικός Αρχηγός, Βασίλης Νταμάνης.   
-Θα φύγεις οριστικά ή θα βοηθήσεις μέσω αδειών; 
Ευτυχώς που το πρωτάθλημα τελείωσε φέτος σχετικά νωρίς και έτσι δεν θα αναγκαστώ να απουσιάσω. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσω την βασική εκπαίδευση στο Ναυτικό και από το ξεκίνημα της νέας περιόδου αν όλα πάνε καλά και παραμείνω τελικά στην ομάδα, ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να βοηθήσω για να πρωταγωνιστήσουμε του χρόνου.
-Άρα σε δικαίωσε η επιλογή σου τον περασμένο Γενάρη.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή μου και δεν μετάνιωσα που έφυγα από μια ομάδα Γ’Εθνικής (σ.σ Γλυφάδα) για να φορέσω τα πράσινα του Θριάμβου. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τον προπονητή, Μανώλη Καπίρη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και για τους συμπαίκτες μου για την αρμονική συνεργασία που είχαμε από τότε που ήρθα.
-Τέλος ο νεαρός μέσος είπε λίγα λόγια για τον Θρίαμβο.
Ο Θρίαμβος είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και αρκετό κόσμο. Μακάρι από την νέα σεζόν η προσέλευση του κόσμου να είναι ακόμη μεγαλύτερη και φυσικά να βρεθεί επιτέλους μια λύση για την υπόθεση της έδρας μας. Είναι ένα βασικό πρόβλημα για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα. Εύχομαι κάποια μέρα ο Θρίαμβος να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.  
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply