Connect with us

5ος Όμιλος

Λουμπακης και επίσημα στον Πόρο

Published

on

Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του πρωταθλητή πέρυσι με την Α.Ε. Μυλοποτάμου στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου Νίκου Λουμπάκη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Λουμπάκης γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1992 και η κύρια θέση του είναι στόπερ, αλλά μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως δεξιός μπακ. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός είναι γέννημα-θρέμμα του Εργοτέλη. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 15 ετών από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη των οποίων ήταν μέλος για μία τετραετία, μέχρι και τα 19 του. Σε ηλικία 19 ετών προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, στο έμψυχο δυναμικό του οποίου βρίσκονταν για δύο χρόνια σε Α’ και Β’ Εθνική, έχοντας συνεργαστεί με τους προπονητές Νίκο Καραγεωργίου, Σίνισα Γκόγκιτς και Γιάννη Πετράκη. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον ΠΑΟ Κρουσώνα για έξι μήνες (Γ’ Εθνική) και επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι Γιούχτας (δύο χρόνια, Α1 ΕΠΣΗ), Επισκοπή (1,5 χρόνο) με την οποία πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, το Σούπερ καπ και παράλληλα έπαιξε με την ομάδα του Ρεθύμνου στη Γ’ Εθνική.
Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Μυλοποτάμου με προπονητή τον Κώστα Κιάσσο, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, μετρώντας παράλληλα 30 συμμετοχές (δεν έχασε παιχνίδι) και 7 γκολ”.