Connect with us

3ος Όμιλος

Λουτράκι:Διαμαντής και Καλογερής οι δύο νέες προσθήκες

Published

on

Οι οράνιε συνεχίζουν τη μετεγγραφική τους ενίσχυση  με τους Ηλία Διαμαντή και Στέλιο Καλογερή να αποτελούν  τα νέα μέλη της ομάδας.

Ο 29χρονος Ηλίας Διαμαντής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας  ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο Λουτράκι. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή κ. Μεσολόγγη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι υγεία και υπόσχομαι πολύ δουλειά, έτσι ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Οι δύο τερματοφύλακες έχουν ενσωματωθεί ήδη στην προετοιμασία της ομάδας και  μαζί με τους Κόντη και Παναγιωτόπουλο θα αποτελέσουν φέτος  την τετράδα των τερματοφυλάκων που θα υπερασπιστούν την εστία των οράνιε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Λουτράκι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών :

  • Ηλία Διαμαντή

Ο 29χρονος τερματοφύλακας  (2/5/1986) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Επαμεινώνδα Λεύκτρων.  Στο παρελθόν  έχει αγωνιστεί σε Θήβα, Αγ. Δημήτριο, Κεραυνό Κερατέας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο Ρούβας, Ηλυσιακό και Γλυφάδα. Την περασμένη  χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βύζα Μεγάρων.

  • Στέλιου Καλογερή

Ο 21χρονος τερματοφύλακας (17/8/1994) ξεκίνησε από τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου και έχει αγωνιστεί στον Πέλοπα Κιάτου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Σ.Φ Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι  και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. «