Connect with us

3ος Όμιλος

Λουτράκι: Ανανέωση και ψήφος εμπιστοσύνης για ένα σκαλί ψηλότερα

Published

on

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων και φίλων του συλλόγου, ο Α.Ο Λουτράκι πραγματοποίησε χθες το βράδυ τη Γενική του Συνέλευση  και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος που θα οδηγήσει το σύλλογο την επόμενη διετία.

 

Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Πέτρου καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι  κα. Μαριλένα Σούκουλη και κ. Γιώργος Πετρίτσης. Το παρόν έδωσαν επίσης ο διοικητής του Α.Τ Κορίνθου κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μουρούτσος εκπροσώπησε το Δήμο Κορινθίων.

Όσο αφορά στην αθλητική εκπροσώπηση, τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Α.Ο Ποσειδών και μέλος του δημοτικού συμβουλίου  κ. Χαράλαμπος Γεωργίου, οι υπεύθυνοι της ομάδας χάντμπολ του Ποσειδώνα κ.κ Παναγιώτης Μπεκιάρης και Λάζαρος Τιφτικίδης, καθώς και παράγοντες από όλα τα αθλητικά σωματεία  της πόλης μας.

Καθήκοντα προέδρου της Γενικής Συνέλευσης ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος με γραμματέα την κα. Αθανασία Καραχρήστου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο δήμαρχος κ. Γκιώνης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Πετρίτσης.

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας 2014-2016 από τον κ. Καναβό, με τον πρόεδρο του Α.Ο Λουτράκι να αναφέρεται αναλυτικά σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο ταμίας, κ. Δημάκης, ενημέρωσε τα μέλη για την οικονομική πορεία του συλλόγου  κατά τα έτη 2014 και 2015, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου έχουν διευθετηθεί και δεν υπάρχει καμία απολύτως οφειλή σε τρίτους».

Από το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας τυπώθηκε και μοιράστηκε στα μέλη ένα τρίπτυχο φυλλάδιο, στο οποίο αναφέρονται όλες οι πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει το νέο διοικητικό σχήμα την επόμενη διετία.

Η Συνέλευση ενέκρινε ομοφώνως και  σε πανηγυρικό τόνο το διοικητικό απολογισμό και εξέλεξε το νέο διοικητικό 13μελές συμβούλιο καθώς και την εξελεγκτική επιτροπή για την επόμενη διετία 2016-2018.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι:

Θωμάς Καναβός, Ηλίας Κουλουμέντας, Γιώργος Οικονόμου, Δημήτρης Γέρου, Παναγιώτης Δημάκης, Δημήτρης Γεωργίου, Κώστας Λογοθέτης, Τάσος Φίλης, Γιάννης Βλάχος.

Το νέο σχήμα περιλαμβάνει τέσσερις νέες προσθήκες. Αυτές των κ.κ Παναγιώτη Πάστρα, Αντώνη Ευδαίμων, Σωτήρη Μήτρου και Χαράλαμπου Μαρινάκη.

Καθήκοντα εξελεγκτικής επιτροπής αναλαμβάνουν οι κ.κ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Σπύρος Ζερβός και Γιάννης Ευσταθίου.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη θα συνέλθουν σε σώμα τη Δευτέρα 4 Ιουλίου (΄Ωρα 20:00), στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου.