Connect with us

5ος Όμιλος

Λουτράκι: Ενσωματώθηκε ο Μπελεβέτης

Published

on

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία του ΑΟ Λουτράκι.

Ο ρυθμός και η ένταση των προπονήσεων έχουν αυξηθεί με το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας  να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Sport Camp.

Οι οράνιε ακολουθούν τo πρωί πρόγραμμα με βάρη και δουλεύουν στη φυσική κατάσταση ενώ στις απογευματινές προπονήσεις δουλεύουν περισσότερο σε ασκήσεις με μπάλα και σε  θέματα τακτικής.

Ο κ. Μεσολόγγης έχει από χθες στη διαθεσή του και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Βαγγέλη Μπελεβέτη, που ολοκλήρωσε την μετακομισή του στο Λουτράκι και συμμετείχε κανονικά στις χθεσινή διπλή (πρωί-απόγευμα) προπόνηση.

Όλοι οι  ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού χωρίστηκαν σε γκρουπ και ολοκλήρωσαν το τελευταίο τριήμερο  τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στο τέλος του κύκλου των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να …ξεμουδιάσουν σε οικογενειακό φιλικό δίτερμα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Ισθμίων.

Σε διοικητικό επίπεδο, ο γραμματέας του συλλόγου κ. Γέρου θα μεταβεί σήμερα στα γραφεία της Ε.Π.Ο όπου θα καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις δηλώσεις συμμετοχής της ομάδας στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Η προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών συνεχίζεται καθημερινά με αμείωτο ρυθμό από τα μέλη του Δ.Σ και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν επίσημα οι πρώτες συνεργασίες.

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, η πώληση των οποίων συνεχίζεται κανονικά.

Πολλοί φίλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν τις σχετικές κάρτες θα μπορούν να τις αποκτήσουν –επίσης- στο ταμείο του Θώδειου Σταδίου την ημέρα των προγραμματισμένων εντός έδρας  φιλικών προετοιμασίας της ομάδας (23/8 με Ιωνικό, 30/8 με Ο.Φ Χολαργού και 6/9 με Π.Α.Ε Καλλιθέα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply