Connect with us

3ος Όμιλος

Λουτράκι-Λεβάντε 1-1

Published

on

Αξία στο τρίποντο που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με την Καλαμάτα έδωσε ο ΑΟ Λεβάντε ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΑΟ Λουτρακίου. Οι νησιώτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από από το τέρμα του Ηλία Κωβαίου στο 47′ βρήκαν το τρόπο να αντιδράσουν αφού ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος με πέναλτι του Κωστακιώτη. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 60′ ο Χατζηστάμου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα να μείνουν στην 8η θέση με 14 βαθμούς. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν τον τέταρτο πόντο τους στο πρωτάθλημα ωστόσο παραμένουν στην τελευταία θέση. Στο 90+5 αποβλήθηκε για λογαριασμό του Λεβάντε ο Κοντούλης.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νώτης (74′ Νικολάου),Κολοβάκης (78′ Τσώκος), Παπαναστασίου, Μαυρέλης, Ζερβός, Παππουτσής, Μάγγος, Κωβαίος, Χατζηστάμου, Αποστολάκης

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Θ. Σταματόπουλος): Κοντοπίδης, Κωστακιώτης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης Θ., Κοντούλης, Σιδηρόπουλος, Μπινιχάκης (65′ Σκιαδόπουλος), Πλατέλλας (70′ Κολομπάκης), Μαρούδας Μ., Μουτσάι (79′ Μαρούδας Π.)