Connect with us

3ος Όμιλος

Λουτράκι: Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σεζόν (photos)

Published

on

Με τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, με αρκετά νεανικά πρόσωπα από την ομάδα Νέων της Σχολής ποδοσφαίρου, αλλά και σε αναμονή νέων μεταγραφών που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ των οράνιε, το Λουτράκι ξεκίνησε την καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.

Παρών στην πρώτη προπόνηση της νεάς χρονιάς ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θωμάς Καναβός και μέλη  του Δ.Σ.

 Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και αναφερόμενος στους στόχους της φετινής χρονιάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «κάθε χρόνο η ομάδα επιθυμεί να  ανεβαίνει ένα σκαλί ψηλότερα. Όλοι πλέον μας αντιμετωπίζουν ως μια καταξιωμένη ομάδα της Γ’ εθνικής και όχι ως περαστικούς από την κατηγορία. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά η δική σας δουλειά μπορεί να φέρει την ομάδα ακόμη ψηλότερα.»

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα, άλλωστε το καθαρό τρέξιμο είναι ελάχιστο στις προετοιμασίες και στις προπονήσεις των οράνιε και συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές (24), χωρίς απουσίες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν με απογευματινές προπονήσεις που θα διεξάγονται στο γήπεδο των Ισθμίων, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει πρόγραμμα διπλών προπονήσεων.

loutraki-proponisi3loutraki-proponisi2loutraki-proponisi1loutraki-proponisi4