Connect with us

3ος Όμιλος

Λουτράκι-Παναργειακός 0-1

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Παναργειακός την ήττα της Σπάρτης στο Λεβάντε, αφού επικράτησε με 1-0 μέσα στο Λουτράκι της ομώνυμης ομάδας και έπιασε τους νεοφώτιστους στην κορυφή (34 βαθμοί) έχοντας ωστόσο ματς περισσότερο. Οι ‘λύκοι’ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιόση στο 5′ πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα, όντας μάλιστα καλύτεροι στο α’ μερος. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Μεσολογγη βελτιώθηκαν, πίεσαν ψηλά για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως δεν τα κατάφεραν με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Το Λουτράκι έμεινε στην 8η θέση μαζί με την Ερμιονίδα έχοντας 25 βαθμούς, τρεις πόντους περισσότερους από την Καλαμάτα.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Παπαναστασίου, Παναγόπουλος, Μαυρέλης, Χατζηστάμου (58′ Σελμανάι), Παπουτσής Β., Μάγγος, Κωβαίος (58′ Παπουτσής Ν.), Τζερεμές (71′ λ.τρ. Ζερβός), Αποστολάκης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ν. Παντελής): Ρίζος, Ρόκα, Γεωργίου, Κοντέων, Κολαράς, Λιόσης, Ηρακλής, Πούτσι (75′ Χαρίτος), Παντελής, Νικλητσιώτης (65′ Ευθυμιάδης), Σκόντζος (85′ Ετόφ)