Connect with us

3ος Όμιλος

Λουτράκι-ΠΑΟ Βάρδας 1-1

Published

on

Το Λουτράκι ήθελε τη νίκη εναγωνίως με δεδομένο ότι βρισκόταν χαμηλά στην κατάταξη και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη ωστόσο ο ΠΑΟ Βάρδας κατάφερε με γκολ του Κωνσταντινίδη στο 82’ να πάρει ένα χρυσό βαθμό στο «Θώδειο» με τις δυο ομάδες να μενουν στο ισόπαλο 1-1. Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημενο με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι σε χέρι του Ανδριέλου και τον Σιώκο να το μετατρέπει σε γκολ γράφοντας το 1-0. Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» άσκησαν αρκετή πίεση ισοφαρίζοντας στο 82’ με πέναλτι του Κωνσταντινίδη ενώ 2’ αργότερα ο Ντόμας σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Ο ΠΑΟ Βάρδας με το βαθμό αυτό διατήρησε την επαφή του με τις πρώτες θέσεις αφού βρίσκεται με 23 βαθμούς στην πεντάδα, ενώ το Λουτράκι έφτασε τους 16 συγκατοικώντας μαζί με Βύζα και Ένωση Ερμιονίδας στην 8η θέση.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής, Μάγκος, Κωβαίος(68’ Δημάκης), Ζερβός, Αποστολάκης (70’ Σελμανάι)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Π. Πολίτης, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Γκάτσης, Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Λουμπαρδέας(68’ Καζαντζής)