Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λυκόβρυσης-Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 2-2

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Λυκόβρυσης, όπου η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, σε ματς όπου και τα τέσσερα γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 90′ αποβλήθηκαν από τον πάγκο τους ο προπονητής Ιωάννου της Λυκόβρυσης και ο γενικός αρχηγός Δελαμιχαήλ της Δάφνης για διαμαρτυρία.

Στο 32′ ο Πάγκας είχε δοκάρι, με τον Γιαννούλη στο 56′ να κάνει το 0-1. Στο 62′ ο Πάγκας έκανε το 1-1, με τον Μιχαλακόπουλο στο 80′ να αποβάλλεται και τον Ζησόπουλου να κάνει το 1-2. Στο 89′ αποβλήθηκε ο Ζήκος με απευθείας κόκκινη για χειρονομία και στο ίδιο λεπτό ο Δ. Ραφτόπουλος έκανε το 2-2.
Διαιτητές: Αργυρός, Αργυριάδης-Ανδρουτσόπουλος
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Καραστέργιος, Μυγκάκης (81′ Παπαθανάσης), Κορδολαίμης, Τζένης (81′ Παπαχρήστος), Αγγελής, Κοκότης, Σταματέλος, Καβαλάρης (69′ Π. Ραφτόπουλος), Μήτογλου (35′ λ. τρ. Ζήκος), Δ. Ραφτόπουλος, Πάγκας
ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛ. (Γιώργος Γκοβερίνος): Καβακλής, Πάλλας, Σαμπάνης, Σέχου, Μαντζιώκας, Ποζίδης (90′ Πράσα), Μαυρέλης (79′ Στρέφι), Ζησόπουλος (68′ Τριγωνάκης), Μιχαλακόπουλος, Καλλιοντζάκης (76′ Βενάρδος), Γιαννούλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply