Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λυκόβρυση – Απόλλων Χαλανδρίου 1-1

Published

on

Τέρματα και βαθμούς μοιράστηκαν Λυκόβρυση και Απόλλων Χαλανδρίου στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι του διεξήχθη στο γήπεδο της Λυκόβρυσης στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο 28’ ο Μάρκου με σουτ μέσα από την περιοχή  άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με την ομάδα του Χαλανδρίου να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα σε 1-1 με τον Οικονομόπουλο μετά από σέντρα του Απειρανθίτη.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρός καλύτεροι στο πρώτο μέρος και την ομάδα του Χρήστου Βλάχου να βελτιώνεται στην επανάληψη και να ψάχνει το γκολ της νίκης.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Τζέλο και Βαμβακά.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Μιγκάκης, Γεωργόπουλος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλλάρης, Μιλάνι (63′ Παπαδόπουλος), Τασιούδης, Ματσίνγκος (90′ Κρασνίκι), Σταματέλους, Μάρκου (73′ Βυθούλκας).

 

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Βασσάλος, Βλογιαννίτης (87′ Καλημέρης), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταματής (73′ Μήτρου), Απειρανθίτης, Οικονομόπουλος, Στεργιώτης (79′ Αλεξανδράκης), Αυγέρης (82′ Παπαδάκης).