Connect with us

stoplekto

Λυκόβρυση – Γαλαξίας 6-0

Published

on

H Λυκόβρυση κέρδισε 6-0 το Γαλαξία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αγωνιστικά και το παιχνίδι δεν σημαδεύτηκε μόνο από τα πολλά τέρματα αλλά και από την ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μόλις στο 3′ η Λυκόβρυση κέρδισε πέναλτι με το Στουπά το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ραυτόπουλος Δ., και άνοιξε το σκορ.

Ο Στουπάς σε μια πολύ καλή αγωνιστική του εμφάνιση έκανε χατ-τρικ. Το πρώτο του τέρμα το σημείωσε στο 5′ με σουτ, το δεύτερο στο 50′ με γυριστό σουτ και το τρίτο στο 56′ πάλι με σουτ μες στη περιοχή. Η ομάδα του Γαλαξία κέρδισε πέναλτι στο 18′ όμως ο Καραγκούνης αστόχησε. Στο 58′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι με το Ραυτόπουλο Δ. και ο Πουλιάνος το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 5-0

Στο 63′ η Λυκόβρυση έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μαρκομιχάλη με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον αντίπαλο εκτός φάσης. Στο 89′ ήταν σειρά του Κολοκοτρώνη να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 6-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοκαρίδας, με βοηθούς τον Μπαϊρακτάρη και τον Αλυσανδράτο.

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Γρίμας, Μιγκάκης, Χάρμπαλης, Ραυτόπουλος Π., Μινασιάν, Γκιόνη, Μαρκομιχάλης, Γκίκας(46′ Αποστόλου), Πουλιάνος(72′ Κολοκοτρώνης), Ραυτόπουλος Δ., Στουπάς(84′ Νούσας)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παντελής, Νικολάου, Βλάχος, Μπετζέλος(56′ Φλάκας), Διώτης, Κουτσονικολής, Τσαγκάρης, Καραγκούνης, Καψάσκης, Τσαγρής, Τσούφης(36′ Πασχάλης)

Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply