Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λυκόβρυση – Κηπούπολη 3-2

Published

on

Συγκλονιστικό ματς στην Λυκόβρυση με την τοπική ομάδα να παίρνει μια πολύ σπουδαία νίκη επί της Κηπούπολης με τους ηττημένους να παραμένον σε κατάσταση «βαθμολογκού συναγερμού».

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 41’ όταν ο Σταματέλος με σουτ πραγματοποίησε το (1-0).

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου ισοφάρισε στο 57’ με σουτ του Σταυρόπουλου σε (1-1) και πήρε «κεφάλι»  στο 81’ με σουτ του  Σταμάτη ανατρέποντας το σκορ (1-2), σε ένα ματς γκραν γκινιόλ όπως εξελίχθηκε  στην συνέχεια, με τους «ταλιμπάν» του Κώστα Ιωάννου να μην το βάζουν κάτω… προσφέροντας ένα δραματικό φινάλε , καθώς ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου μετά από φάουλ του Σουλιώτη και οδήγησαν σε νέα ανατροπή το παιχνίδι, όταν ο Μπουσάι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του διαμορφώνοντας το 3-2  δίνοντας ένα σημαντικό τρίποντο  στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Σαμοΐλη και Τζανή.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Μιγκάκης, Σουλιώτης, Βυθούλκας (85′ Μπουσάι), Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μιλάνι (71′ Ραυτόπουλος), Τασιούδης, Παπαδόπουλος (52′ Πουρνάρας), Σταματέλος, Χόνδρος (46′ Γεωργιόπουλος)

 

Κηπούπολη (Δημήτρης Φιλίππου): Κούμης, Σαμούρης (46′ Λιαγκόζης), Ταμπάκης, Ε. Λάππας, Σταυρόπουλος (79′ Σταμάτης), Κ. Λάππας, Τζαμαλής, Κωνσταντινίδης (88′ Αυγερόπουλος), Ασκοτίρης, Λαγός, Λίτσας (79′ Πολυζωγόπουλος).