Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λυκόβρυση – Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, θα δημοσιοποιηθούν ονόματα…

Published

on

Από το ΔΣ του ΑΟ Λυκόβρυσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στον Α.Ο. Λυκόβρυσης εδώ και χρόνια έχουμε αποδείξει, κατ’ επανάληψη, ότι δύο είναι οι «σημαίες» μας. Η αξιοπρέπεια και το ήθος. Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.
Βασικός στόχος ήταν, είναι και θα είναι ένας: Πάνω απ’ όλα ο υγιής αθλητισμός και αυτόν θα υπηρετούμε πάντα πιστά.
Δεν είναι τυχαίο, ότι ειδικά την τελευταία τριετία, ο Α.Ο. Λυκόβρυσης μεγάλωσε περισσότερο. Η άνοδος της ομάδας στην Α’ Αθηνών μετά από τέσσερις δεκαετίες και στη συνέχεια η παραμονή της,, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη.
Ακόμη όμως βαρύτερο «παράσημο» για τον Α.Ο.Λ. αποτελεί η καθημερινή προσέλευση παιδιών στις ακαδημίες του, που έρχονται και φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη.
Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν, ότι εκτός από το καλό υπάρχει το καλύτερο. Ο’ τι η ομάδα προοδεύει, ο’ τι έχει πλέον καινούριο χλοοτάπητα στο γήπεδο, ότι η διοίκηση προσπαθεί καθημερινά να πετύχει το κάτι παραπάνω σε όλα τα επίπεδα.
Προσπαθούμε, να μιλάμε με τις πράξεις μας και όχι με λόγια του αέρα. Δεν μας αρέσει είτε να φλυαρούμε ή να σεναριολογούμε στα καφενεία, αλλά αυτό δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία, από ΚΑΝΕΝΑ.
Ξέρουμε και μπορούμε να απαντήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, απέναντι σε όποιον σταθεί απέναντι στον Α.Ο.Λ. και στα «πιστεύω» του.
Θα το νιώσουν, λοιπόν, σύντομα αυτοαποκαλούμενοι μανατζερίσκοι του 500αρικου, που λειτουργούσαν ως τρωκτικά στα σωθικά του συλλόγου.
Θα το αισθανθούν, μικρομεσαία σωματεία από την επαρχία, που επιδιώκουν να αρπάξουν σαν κοράκια, παιδιά του Α.Ο.Λ.
Θα το συνειδητοποιήσουν και όσοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των καταστροφικών σχεδίων, Πλησιάζει η στιγμή της αποκάλυψης.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Να το γνωρίζουν και να προετοιμαστούν για ότι έρχεται. Η Λυκόβρυση δεν θα τους χωράει, όταν τα ονόματα τους δημοσιοποιηθούν…
Σπεύδουμε εδώ να διευκρινίσουμε το εξής: Με εξαίρεση, ελάχιστες περιπτώσεις παικτών, που υπερέβησαν τα εσκαμμένα και οι οποίοι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο σύλλογος μας ποτέ δεν έφραξε τον δρόμο στους παίκτες του, για να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το φανερώνει η παρουσία ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Λ. σε κορυφαίους συλλόγους της χώρας μας, δείγμα των εξαίρετων σχέσεων, που έχουμε αναπτύξει και οι οποίες βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό. Και μιλάμε για Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες- κολοσσούς και όχι χαμηλού επιπέδου, που δεν πρόκειται να αναδειχθούν ουδέποτε από τις στάχτες τους.
Όσοι όμως, το επιδιώκουν με ύπουλο τρόπο, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα να γνωρίζουν ότι στο τέλος θα βγουν χαμένοι και θα πάψουν να κυκλοφορούν στη πόλη μας. Ή πιο σωστά, θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν αλλά με σκυμμένο κεφάλι…
Όσο αφορά στη νυν διοίκηση του Α.Ο.Λ. να γνωρίζουν άπαντες, ότι τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» δεν μας πτοούν. Το αντίθετο, μας κάνουν πιο δυνατούς, για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του συλλόγου μας, κρατώντας ψηλά τις διαχρονικές «σημαίες» μας. Την αξιοπρέπεια, το ήθος και το χαμόγελο των παιδιών μας….

ΤΟ Δ.Σ