Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λυκόβρυση – Τράχωνες 4-2

Published

on

Ισοπεδωτική η Λυκόβρυση «σκόρπισε» τους Τράχωνες καθώς επιβλήθηκε δίκαια με 4-2, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κώστα Ιωάννου στο 65’ ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0.

Το “χορό” των τερμάτων  άνοιξε ο Παπαχρήστος στο 30’ με σουτ έξω από την περιοχή (1-0) και δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο εξαιρετικός σήμερα Σταματέλλος με υπέροχη ενέργεια σκόραρε για το 2-0.

Στο 50’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από πάσα του Μάρκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Παπαχρήστο στο 65’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Σταματέλλου να πραγματοποιεί το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα έδειξαν να αιφνιδιάζονται από την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο  όταν και μείωσαν το σκορ με πέναλτι του Δημογιάννη (4-1) και σουτ του  Βουρλούμη στο 80’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο  Τσατσούλης με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Καραγιαννίδη.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου) Κέμπας, Μιγκάκης, Γιαννίκος, Βυθούλκας, Αναγνωστόπουλος, Καββαλάρης, Μιλάνι (79′ Γιουλάτος), Τασιούδης, Παπαχρήστος, Σταματέλλος (88′ Γούλας Ι.), Μάρκου (88′ Γεωργόπουλος).

Τράχωνες (Γιώργος Παπακωστούλης) Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (46′ Προμπονάς), Δάρας (55′ Κολοβός), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης (69′ Λεόπουλος), Παπατζήμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης.