Connect with us

stoplekto

Λυκόβρυση – Χαλκηδονικός 0-0

Published

on

Το εισιτήριο για την άνοδο στη Β’ κατηγορία πήρε η Λυκόβρυση μέσα στη κατάμεστη από φιλάθλους έδρα της. Αν και ο αγώνας έληξε 0-0 οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα βαθμολογικό αφού τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλό τους σε αντίθεση με τον Χαλκηδονικό που τερμάτισε τρίτος. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες αγωνιστικά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Χαρακτηριστική ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 15′ όπου η κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και λίγο πριν περάσει τη γραμμή έσωσε ο τερματοφύλακας της Λυκόβρυσης, Γρίμας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν και πάλι ισάξιες με το Χαλκηδονικό όμως να πιέζει περισσότερο για να πετύχει ένα τέρμα. Στο 54′ σουτ του Αποστόλου για τη Λυκόβρυση πέρασε λίγο έξω από την εστία. Στο 90′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κατιαί Τ. από τον Χαλκηδονικό για αντικανονικό μαρκάρισμα στον αντίπαλό του, Οντομπράσι. Πολύ καλή η διαιτησία των Σφακιανάκη, Σαμο’ί’λη και Κουντουρέλη.

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Γρίμας, Παρδάλης(46′ Οντομπράσι), Χάρμπαλης, Μιγκάκης, Μινασιάν, Ραυτόπουλος Π., Μαρκομιχάλης, Παπαθανάσης, Στουπάς, Ραυτόπουλος Δ., Αποστόλου(64′ Πουλιάνος)

 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολτσίδας, Ζίκε, Τσιάμης Θ.(90’+1′ Παππάς), Σταμάτης, Λώλος, Θερμιώτης(51′ Καρασαρίνης), Κατιαί Φ., Γαγακάς(83′ Λίλος), Ζαχαρόπουλος, Τσιάμης Ε., Κατιαί Τ.

 

Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply