Connect with us

6ος Όμιλος

Λυρώνης: «Η Επισκοπή έχει χτιστεί για να ξεφύγει από τα συνηθισμένα»

Published

on

Για το ματς με τον Παλληξουριακό, για την Κέρκυρα αλλά και για την εν γένει παρουσία της ομάδας της Επισκοπής σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα της σεζόν που έχει ξεκινήσει, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λυρώνης στην κοινή συνέντευξη τύπου. 

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Με τον τρόπο τους έπαιξαν χάρισαν ένα όμορφο ματς. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόσο στο α’ όσο και στο β’ ημίχρονο ελέγχαμε τη ροή του αγώνα. Δυστυχώς όμως, όταν δεν σκοράρεις γρήγορα κι όσο περνάει ο χρόνος, λειτουργεί το άγχος εις βάρος σου. Παρ’ όλα αυτά σκοράραμε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Αυτό μας βοήθησε γιατί όταν έγινε το 2-0 στο 50’ όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας όπως επίσης και στην αντίπαλη ομάδα. Ο Παλληξουριακός έκανε πολύ μεγάλο ταξίδι και τα παιδιά έπαιξαν το παιγνίδι τους. Όπως  αποδείχθηκε το ευχαριστήθηκαν Αυτό είναι που έχει σημασία. Εμείς από την πλευρά μας, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση».

Ερωτηθείς για τον επόμενο αντίπαλο, την Κέρκυρα αλλά και για το ότι η Επισκοπή ξεκινάει για να σώσει την κατηγορία κι από εκεί κι έπειτα να κάνει κάτι πολύ καλό, ο προπονητής μας απάντησε:

«Είναι ένα δύσκολο ματς με την Κέρκυρα, πράγματι. Η Επισκοπή δεν έχει στόχο την παραμονή αλλά να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Η Επισκοπή έχει χτιστεί για να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα από τα συνηθισμένα.

Όσον αφορά το επόμενο ματς τώρα, η Κέρκυρα έρχεται από τη Σούπερ Λιγκ κι εμείς από το τοπικό. Φανταστείτε τη διαφορά! Εμείς όμως δεν είμαστε ομάδα τοπικού, ούτε στην νοοτροπία, ούτε στην οργάνωση όπως γνωρίζετε. Κάθε άλλο μάλιστα… Παρ’ όλα αυτά θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Επίσης ο τεχνικός της ομάδας μας μίλησε και για τη μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

«Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μας. Πριν από μία εβδομάδα κερδίσαμε το Super Cup, μία εβδομάδα πιο πριν πήγαμε στην Χαλκίδα και κερδίσαμε.

Η Κέρκυρα είναι μια επαγγελματική ομάδα με ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ξέρω τον προπονητή, είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς αλλά και ‘μεις θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply