Connect with us

5ος Όμιλος

Λυρώνης: Κάθε ματς ξεχωριστά η Επισκοπή

Published

on

Με ένα πρόβλημα συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις της Επισκοπής με τον Γιώργο Λυρώνη να βλέπει τον Θοδωρή Τσικουδάκη να αντιμετωπίζει τραυματισμό.


Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην ασος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και του Κισσαμικού αναμένεται να μπει σήμερα στο πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΙ λέγοντας:
”Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και θα είναι δύσκολη η αποστολή των δυο ομάδων γιατί συνήθως ο βαθμός δυσκολίας στις πρεμιέρας είναι μεγάλος. Τώρα φυσικά θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί γιατί παίζουμε στο γήπεδο μας. Θα κάνουμε την καλύτερη μας προσπάθεια για να κερδίσουμε αυτό το ματς”.

Ερωτηθείς για το στόχο του συλλόγου, ο Λυρώνης είπε: ”Ο στόχος της Επισκοπής αποτελεί να κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά. Το να βγούμε και να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα είναι εύκολο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος της χρονιάς θα δουμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά λόγια”.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υποστηρίζοντας ”Θέλουμε τον κόσμο του Ρεθύμνου δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια και να μας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου”. 

Σε ερώτηση για πιθανή ενίσχυση, ο Λυρώνης δήλωσε

”Ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί στην επίθεση”.