Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λυτρωτής ο Δρακοντίδης, ασταμάτητη η Αργυρούπολη

Published

on

Τέσσερις σερί επιτυχίες μετρά η Αργυρούπολη μετά και την σημερινή νίκη 2-1 μέσα στο Μπραχάμι επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Οι ‘Οράνιε’ διανύουν εξαιρετική περίοδο και δείχνουν ότι βρήκαν τα πατήματα τους ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς. Αντίθετα, η Θύελλα έχασε ακόμα ένα πόντο στις καθυστερήσεις σε μια αναμέτρηση που παρουσίασε καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 13η θέση της επικίνδυνης ζώνης έχοντας 12 πόντους.

Στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 25′ σε μακρινό σουτ του Κώστα Ελευθεριάδη, όμως το προβάδισμα ήρθε για τους φιλοξενούμενους από έναν πρώην παίκτη της Θύελλας. Στο 38′ ο Γιαννίκος στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, φέτος, πέτυχε το 1-0 με προβολή ύστερα από κόρνερ του Παπακωνσταντίνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα από τον Άγιο Δημήτριο βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει στο 66′, αφού ο Γιαννίκος έκανε πέναλτι με το χέρι σε σέντρα του Διγενή και ο Μπίνας σκόραρε για το 1-1. Νέο δοκάρι στο παιχνίδι, τούτη την φορά, για το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη στο 85′ σε σουτ του Κοκκινέλη. Αποβολή στο 86′ για τον Εγγονίδη που τον κιτρίνισε δις ο διαιτητής Αντωνίου σε διάστημα ενός λεπτού, πρώτα για μαρκάρισμα και έπειτα για διαμαρτυρία. Το φινάλε έγινε δραματικό και στο 90+1′ ο Κοκκινέλης είχε νέο δοκάρι με σουτ, όμως ο ‘πολυμήχανος’ Δρακοντίδης ήταν ξανά στην κατάλληλη θέση για να δώσει την νίκη 2-1 με κοντινή κεφαλιά παίρνοντας το ριμπάουντ.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Κολλιάκος Α., Μπατζιόπουλος Σ.

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Ελευθεριάδης Κ. (52′ Εγγονίδης), Γιαννόπουλος, Ρέτσος, Γερακάρης, Κωνσταντόπουλος (77′ λ.τρ. Τσιάμης), Διγενής (68′ Ζαμπαράς), Ταχιράι, Ελευθεριάδης Γ., Μπίνας, Φιαμέγκος.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος (46′ Ακογλάνης), Μπουσουλόπουλος, Γιαννίκος, Παλόγλου, Κωνσταντινίδης, Δομάζος (86′ Ντούβλης), Υφαντής, Παπακωνσταντίνου (46′ Λεβέντης Δ.Ι.), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.